Vind jij het tof om ervaring op te doen bij hét YouTube bureau van Nederland? En om begeleiding te krijgen van echte YouTube experts? Ben je een goede vormgever die ons kan helpen bij het vormgeven van onze website en bij andere marketinguitingen? Of vind je het leuk om jouw werk ook toe te passen in thumbnails en eindkaarten op YouTube? Ben jij een echte teamplayer? Ja? Check!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als Visual Designer stagiair word je een volwaardig lid van het creatieve team en ondersteunt bij het vormgeven van onze website, de huisstijl en bij andere marketinguitingen. Je helpt mee aan de zichtbaarheid vanTeam5pm en je ontwikkelt en verbetert de vormgeving van templates, pitches en presentaties voor onze klanten.

Daarnaast ontwikkel je beeld voor onze social media platformen zoals Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn, maar je ondersteunt ook bij de ontwikkeling van thumbnails, eindkaarten en andere uitingen voor de YouTube-kanalen van onze klanten. Maar, je kunt én wil meer!

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een superfijne stageplek met enorm veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je bouwt professionele ervaring op bij een nieuw bureau en wordt begeleid door echte vakidioten. Ons pand zit in hartje Amsterdam en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer (of de fiets!).

Geen koffie-haal-stage dus, maar een creatieve stage met genoeg ruimte voor lol. Elke dag een lekkere lunch! En een goede beloning voor uitmuntend werk, logisch!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Om onze teamgenoot te worden, moet je van aanpakken weten. Je bent een enthousiaste student en weet precies wat je wil (en kunt). Je bent creatief en ademt beeld en vormgeving. Je schakelt snel tussen bedenken, maken en publishen. Je houdt van ondernemen en ziet constant nieuwe kansen. Daarnaast ondersteun en denk je mee over de huisstijl, de opmaak en stijl van presentaties. Je bent proactief en weet deadlines goed voor te bereiden en dit over te brengen aan het team (maar vindt het ook leuk om van ons te leren).

Daarnaast:

  • Zijn Adobe-programma’s als Photoshop, Indesign en Première Pro je niet vreemd.
  • Woon je in Amsterdam of kan je easy naar Amsterdam reizen.
  • Doe je een relevantie MBO,HBO of WO-studie in de richting vormgeving of grafisch design.
  • Bezit je over een gezonde dosis media-ambitie.
  • Ben je fulltime beschikbaar.
  • Heb je er vooral heel veel zin in!

Werken bij Team5pm

Meer over dit bedrijf

Team5pm is het YouTube-bureau voor uitgevers en merken. Door middel van data-gedreven consultancy en algoritme-vriendelijke content creatie, helpen we klanten aan succes in elke fase van de video funnel.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280