Heb je oog voor design, ben je flexibel en oplossingsgericht? Kan jij je verplaatsen in de klant en volg jij een designopleiding? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!

Videoland is het jongst en het snelst groeiende VOD-platform van Nederland. Een gepassioneerde groep professionals werkt samen aan de groei en ontwikkeling van Videoland. Door onze groei en uitdagende ontwikkelingen zijn we op zoek naar een uitbreiding van ons Editorial & Retention team.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als visual design stagiair draai je volledig mee binnen het Redactieteam. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het maken van covers, carrouselbeelden voor op het platform tot het meehelpen bij een Videoland Original premiers.

Wat
BIEDEN WIJ?

We bieden je een leerzame stageplek in Hilversum Media Park. Je komt terecht in een open, informele cultuur en je werkt samen met een gedreven team van designers, redacteuren, CRM’ER en data-analisten. Je gaat nauw samenwerken met de andere afdelingen. Zo maak je van dichtbij mee hoe een Videoland Original titel tot stand komt.

Je krijgt de verantwoordelijkheid en de begeleiding die je nodig hebt om te groeien als professional. Een fijne stagevergoeding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Naast een voor liefde voor design heb je interesse in de wereld van VOD (Video onDemand). Je bent nieuwsgierig en past je frisse blik toe op alles dat je doet. Je ontwerpen zijn doordacht en creatief en je gaat geen uitdaging uit de weg. Je bent kritisch op je eigen werk en kan goed zelfstandig werken. Daarnaast heb je ervaring met Adobe Design Software.

Werken bij RTL

Meer over dit bedrijf

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders of via een van onze digitale platformen? Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar, samen The Voice kijken of relaxen met een serie op Videoland. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met Videoland, RTL XL, Buienradar, vloggers en bloggers op YouTube zijn we uitgegroeid tot de grootste lokale online speler. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland. Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280