wat
GA JE DOEN

Als videograaf en video editor ben je verantwoordelijk voor het creëren, opnemen en bewerken van videomateriaal voor verschillende campagnes en platforms.

Je werkt nauw samen met ons marketingteam om authentieke, esthetische en verhalende content te maken waarin de verschillende verhalen van mensen centraal zijn. Daarbij zal je een cruciale rol spelen in het vertellen van ons merkverhaal.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een creatieve rol met veel vrijheid binnen een snelgroeiend bedrijf.
  • Een fijn kantoor in het centrum van Amsterdam.
  • De mogelijkheid om je in unieke campagnes vast te bijten waarin je een direct impact gaat hebben op onze maatschappelijke projecten.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Mooi. We zijn een jong team met een duidelijke missie: Een nutrition brand worden met de grootste maatschappelijke impact.

Als stagiair nemen we je overal in mee en heeft alles wat je maakt ook direct impact. Personal Protein is een uniek voedingsbedrijf, opgericht in 2017 met een innovatieve visie en een dosis lef.

Wij zijn vastbesloten om de voedingsindustrie te veranderen door mensen de vrijheid van keuze te geven en hen te helpen hun beste leven te leiden. Onze missie is om het nutrition merk met de grootste sociale impact te zijn.

Een greep uit onze maatschappelijke projecten: Rio de Janeiro: We halen kinderen uit favela's van de straat en bieden hen de kans om te voetballen, nieuwe vaardigheden te leren en gezonde maaltijden te krijgen.

Verzorgingstehuizen: We organiseren workshops voor ouderen om eenzaamheid tegen te gaan en hen een platform te bieden voor sociale interactie.

Werken bij Personal Protein

Meer over dit bedrijf

Sportvoedingmerk met eigen ontwikkelingscentrum dat zich in haar activiteiten richt op het creëren van een positieve sociaal/maatschappelijke impact.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280