&samhoud zoekt een design stagiair met digital skills! Als stagiair design werk je samen met ervaren creatives binnen het creatief team van &samhoud: ‘Inspirations’. Het team bestaat uit een art director, video creatives, grafisch vormgevers en een teammanager. Het werk van het creatief team, en dus van jou, is geen dag hetzelfde. Je werkt aan creatieve oplossingen voor verschillende grote bedrijven zoals: Rituals, NS en AholdDelhaize en de branding van &samhoud.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je werkt samen met onze teammanager bij het mogelijk maken van verschillende producties en projecten. Zo brainstorm je samen met het team over concepten voor nieuwe projecten, producten en campagnes. Je brengt communicatie-uitingen voor de klanten en ons eigen brand tot leven, zoals diverse webdesigns, materialen voor events en het opmaken van onze online uitingen voor socials. Van vormgeving tot beeldbewerking én (als je daar ervaring mee hebt) ook maken van video’s en animaties.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Wij bieden een ambitieuze stageplek waar je je snel thuis voelt, veel kunt leren en je werkt voor verschillende grote klanten.
  • Je komt te werken in een dedicated en informeel team van creatives met verschillende expertises dat elkaar continu inspireert en uitdaagt.
  • Er is voldoende ruimte voor je eigen ideeën en je krijgt de kans om mooie producties te realiseren en jezelf persoonlijk te ontwikkelen.
  • Je krijgt hierbij 1 op 1 begeleiding van één van onze doorgewinterde Designers.
  • We bieden een stagevergoeding van €400,- per maand (op basis van 40 uur) en gebruik van een MacBook van de zaak.
  • We hebben een heerlijk kantoor aan de Maliebaan in Utrecht, maar als jij een dagje remote wilt werken of in één van onze andere locaties in Rotterdam of Amsterdam, dan is dan uiteraard ook geen probleem!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent 3e of 4e jaars creatief student HBO (Communication and Multimedia Design, Graphic Design of een andere gerelateerde studie) en vanaf september 2023 fulltime beschikbaar voor een meewerkstage van 5 maanden. Je hebt ervaring met Photoshop, InDesign en Illustrator. Handigheid in Premiere Pro, After Effects en Mailchimp zijn bonuspunten. Jouw grafische skills zijn top-notch, je denkt out-of-the-box, bent leergierig en een echte aanpakker. Je houdt van afwisseling en krijgt energie van het werken aan verschillende projecten. Daarnaast passen onze kernwaarden authenticiteit, vriendschap, intensiteit en playfulness goed bij je.

Werken bij &samhoud

Meer over dit bedrijf

&samhoud werkt voor aansprekende klanten op strategische vraagstukken. Dit biedt een uitdagende omgeving, waarin je samen met collega’s top prestaties levert voor de klant. Wij bieden hierin een plek om continu te ontwikkelen, om jouw eigen doelen en waarden te ontdekken, en je eigen kwaliteiten te ontwikkelen. We hebben veel oog voor onze mensen en stimuleren de ontwikkeling door leerdagen, intervisie, frequente feedback en coaching on the job.
Het meest bijzondere aan &samhoud zijn de mensen, dat zeggen collega’s maar ook onze klanten. “Je ziet het gelijk als het een &samhouder is.” Het zijn mensen die zich herkennen in dezelfde visie en waarden, die energiek en verbindend zijn. Mensen die hard werken, maar ook goed kunnen ontspannen.
We hebben een hechte cultuur. De cultuur bij &samhoud laat zich het best omschrijven door de waarden Intensiteit, Authenticiteit, Vriendschap en Playfulness.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281