Heb jij al uren YouTube video’s gekeken? Ben je al bekend met Adobe Premiere, Photoshop en After Effects? En heb je nu de ambitie om zelf de allerbeste en veel bekeken video’s te editten voor een miljoenenpubliek? Dan ben je bij YouTube productiebureau Studio Catwise aan het goede adres!

Wij zoeken een gepassioneerde video-edit stagiair die gaat leren van onze lead-editors en gaat meedraaien met projecten voor wereld klanten zoals KPN, Amazon Prime en Pokerstars

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair video edit ben je een volwaardig lid van het productieteam. Je werkt samen met de beste YouTube editors van Nederland op verschillende projecten. Geen koffie-haal stage, maar een deep dive in de hele Adobe Suite, en de mogelijkheid om video’s te editten die mogelijk miljoenen keren bekeken worden.

Naast editten in Adobe Premiere, werk je in After Effects en Photoshop en design je grafische elementen en effecten om toe te voegen aan de video’s.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Wij bieden je een superfijne stageplek met enorm veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • Werken op topniveau en voor een miljoenen publiek
  • Je bouwt professionele ervaring op bij een nieuw bureau en wordt begeleid door echte experts
  • Ons pand zit in hartje Amsterdam en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer (of de fiets!)
  • Geen koffie-haal-stage dus, maar een echte meewerk stage met genoeg ruimte voor lol
  • Elke dag een lekkere lunch!
  • En een goede beloning voor uitmuntend werk, logisch!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken een enthousiaste selfstarter die van aanpakken weet. Je bent verzot op video en bent van jongs af aan al degene die de vakantievideo’s in elkaar klust. Je durft je ideeën te bespreken en door te voeren, je bent origineel en voegt door je edit creativiteit, humor en verhaal toe aan de gedraaide footage.

Als je iets niet weet, google je het en kom je er meestal wel uit. Zo heb je het meeste geleerd, maar je bent nu op zoek naar een plek waar je dat allemaal in een professionele situatie mag uitproberen (en verder kan leren van onze professionals!).

Het liefste ontvangen we een video waarin je laat zien wat je al hebt gemaakt of wat je kan op het gebied van video edit. Stuur een linkje (YouTube, wetransfer, vimeo, o.i.d.) met je motivatie en relevante ervaring en we maken graag kennis!

Werken bij Studio Catwise

Meer over dit bedrijf

Studio Catwise is een YouTube first productiestudio in hartje Amsterdam. We zijn onderdeel van YouTube bureau 5PM en werken dus zij aan zij met de allerbeste YouTube experts van Nederland. We zijn gespecialiseerd in het genereren van Watchtime op YouTube. Kijkers zitten met een probleem of hebben een bepaalde behoefte. En dat betekent dat wij video’s gaan maken voor en met merken, die voorzien in de behoefte van de kijker. Soms in een typische help video, en soms in een vette entertainende serie.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280