Bij Wayne Parker Kent zoeken we een Design Stagiair om ons team te versterken.

Wij maken content voor merken. Geen content die je moet zien, maar content die je wilt zien. Content waar je op zit te wachten. Van (online) video’s en podcasts tot social posts en online artikelen. We doen het allemaal. Af en toe maken we ook advertenties. TV-commercials, socials ads, dat werk. Als je extra veel aandacht wilt, kun je die soms goed gebruiken. Ja, wij zijn een creatief bureau, maar zeker geen traditioneel reclamebureau.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat ons creatieve team helpen met de vetste designs. Voor Wayne Parker Kent en onze klanten. Social posts, campagne visuals, banners, visuals voor pitches... aan het einde van je stage is je portfolio gevuld met alles waar je designhart sneller van gaat kloppen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je krijgt een bureau - en vooruit ook een stoel - aan een blok met creatieve collega’s. Enkele van die collega's noemen zichzelf ook designer. Die gaan je helpen en begeleiden tijdens je dagelijkse werk.

En verder

  • Een marktconforme stagevergoeding
  • Onze hulp om jezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen in de richting waar jij graag heen wil
  • Wat middelmatige grappen tijdens de vrijdagmiddagborrel
  • Grappen die beter worden naarmate je meer van ons eigen bier, Super Helder, drinkt
  • Enthousiast geworden? Meld je hieronder aan!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij? Een leergierige, creatieve duizendpoot. Iemand die droomt over kleurenpaletten en fantaseert over typografie, vormen en patronen.

Uiteraard voel je je als een vis in het water bij programma’s als Illustrator, Photoshop, Figma of XD en Keynote. Maar dat is logisch. En daarnaast hou je ons jong door te laten zien wat nu hip is. Is 'hip' nog hip trouwens? Goed, je begrijpt wat we bedoelen.

Daarnaast:

  • Je bent derde- of vierdejaars MBO of HBO student op een kunstacademie of een andere vormgevingsopleiding (zoals CMD of grafisch lyceum)
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, Engels is een pré
  • Je hebt kennis van Adobe Illustrator, Photoshop, Figma of XD en keynote
  • Als je hier ook InDesign en After Effects aan toe kan voegen, is dat helemaal mooi meegenomen (maar geen must)

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Een creatief bureau met de kop omhoog en de blik vooruit. En een heilig geloof in de kracht van een goed verhaal. Wij maken content voor merken. Geen content die je moet zien, maar content die je wilt zien. Content waar je op zit te wachten. Van (online) video’s en podcasts tot social posts en online artikelen. We doen het allemaal. Af en toe maken we ook advertenties. TV-commercials, socials ads, dat werk. Als je extra veel aandacht wilt, kun je die soms goed gebruiken. Ja, wij zijn een creatief bureau, maar zeker geen traditioneel reclamebureau.


Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281