NPO 3FM is dé publieke radiozender die zich richt op de jongeren. Het is een dynamische zender waarbij NPO 3FM veel meer omvat dan alleen radio; de zender is inmiddels niet meer weg te denken op vele concerten, festivals en andere evenementen.

Ook heeft de zender in de loop der jaren eigen evenementen ontwikkeld, zoals de 3FM Awards en 3FM Serious Request. Grenzeloze liefde voor muziek is wat 3FM drijft. Net als onze drang om te vernieuwen. NPO 3FM is naast de radio ook 24/7 te bekijken via 3FM.NL/LIVE en de 3FM app. Wil jij meehelpen om onze visual radio er nog toffer te laten uitzien?

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je bouwt mee aan een nog mooiere visual-radio ervaring voor onze kijkers. Daarin zal je o.a. gaan meewerken aan hét karaoke-uur van 3FM 'De Jorien Karaokemachien', waar je los kan met al je visuele uitspattingen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het maken van sicke beeld-jingles of het monteren van een strakke promo voor de nieuwste actie van 3FM.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een te gekke tijd bij NPO 3FM, waar je onderdeel van het team bent, je veel leert over After Effects & Premiere Pro, waar je de ruimte krijgt om jouw visuele talenten te ontwikkelen op de gebieden die jij belangrijk vind.

Daarnaast kunnen we binnen deze stage ook laten meedraaien op onze video redactie, waar je mee helpt aan het produceren van toffe video's. Verder ben je iedere week ook te vinden in de regie om het programma 'De Jorien Karaokemachien' te schakelen.

Wij zullen uiterlijk 2 juli sollicitanten uitnodigen. De gesprekken voeren we in de week van 5 t/m 9 juli.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • After Effects & Premiere Pro zijn je beste vrienden.
  • Je hebt liefde voor muziek.
  • Je wordt heel erg gelukkig van karaoke.
  • Je bent creatief. - Je hebt een gezonde dosis humor.
  • Je bent punctueel in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je kunt goed zelfstandig thuiswerken (als Covid nog een bitch is).
  • Je stuurt je portfolio mee in je reactie.

Werken bij NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

Meer over dit bedrijf

NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding, geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap. NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280