Afdeling Vormgeving 

Vanaf augustus/september 2020 komt er een stageplek vrij op de afdeling vormgeving bij &C. Volg jij een grafische opleiding en heb je een scherp oog, goede smaak en gevoel voor detail? Weet je precies welk beeld bij &C past? En ben je vaardig met vormgeven? En ben je toevallig ook nog op zoek naar een stage? Dan is deze stageplek echt iets voor jou.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Tijdens deze stage houd je je bezig met de puntjes op de ‘i’. Als stagiair vormgeving/dtp heb je – onder supervisie van de chef vormgeving – invloed op het totaalplaatje dat we met onze doelgroep delen. Voor zowel de website, social media als magazine &C maak je bijvoorbeeld reeds geselecteerd beeld gereed voor gebruik. Daarnaast faciliteer je interne klanten, zoals onze Brandstudio en de collega’s van de afdelingen sales en marketing. Denk aan het vrijstaand maken van beeld, het opmaken van een tekst of het corrigeren van een afbeelding.

Maar dat is nog niet alles. Een stage bij &C is heel veelzijdig. Je krijgt de kans om meerdere facetten van ons bedrijf te leren kennen en daar ook in mee te draaien. Zo beman je bijvoorbeeld een dag per twee weken de &C Store, waarbij je met klanten en gasten bezig bent. Je krijgt daarvoor een heuse baristatraining om de lekkerste koffietjes te kunnen maken. Omdat we in een fantastisch pand werken, zorgen we er ook met z'n allen voor dat het netjes en verzorgd blijft. Voor jou hoort daarbij dat je, net als iedereen, meedraait in het schema van (kleine) huishoudelijke taken.

Naast de opdrachten die je van je eigen stagebegeleider krijgt, kan het ook zo zijn dat je wordt ingezet bij een andere afdeling. Als er toffe events of grote producties zijn, kan je bijvoorbeeld gevraagd worden om daar aan mee te werken. En natuurlijk ligt elke maand het nieuwe magazine op je bureau en krijg je 20% personeelskorting op de producten uit &C Store. Naast je € 350,- stagevergoeding per maand uiteraard (obv 40 uur).

Wat
BIEDEN WIJ?

Allereerst natuurlijk een toffe stageplek in Amsterdam op loopafstand van de Albert Cuyp, een heuse baristatraining om de lekkerste koffietjes te kunnen maken, elke maand het nieuwe magazine op je bureau en je krijgt 20% personeelskorting op de producten uit de &C Store!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Jij bent…

 • Een zelfstandige assertieve werker
 • Creatief en punctueel
 • Een denker op mbo-niveau
 • Goed in Adobe Photoshop, Adobe InDesign en Adobe Illustrator
 • In staat om creatieve beelden te bedenken en te creëren- iemand die weet hoe je een grapje in een beeld kunt verwerken
 • Stressbestendig en dienstverlenend
 • Minimaal vijf maanden beschikbaar, bij voorkeur langer

Jij hebt…

 • Affiniteit met mode, beauty, eten, reizen, lifestyle, wonen en human interest
 • Oog voor detail
 • Zowel kennis van vorm en kleur, als typografie en stijl
 • Zin om stage te lopen bij een jong en dynamisch bedrijf

Wie is &C Media

&C is het 360° mediamerk van Chantal Janzen met een maandelijks magazine, website, app, online shop, eigen tv-programma’s, live events én een winkel met koffiebar. Een multimediaal platform over mensen, mode, beauty, eten, reizen, lifestyle en wonen. &C is gericht op vrouwen van 18 tot 45 jaar en behandelt, zoals Chantal het zelf noemt, ​the whole shebang​.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Franciska Westenborg | Mediastages

Franciska Westenborg | Mediastages

035 6466 251