Bij Warner Bros International Television Production bedenken, ontwikkelen en produceren we vernieuwende tv-programma's en drama series voor zowel publieke als commerciële zenders. Wil jij meehelpen aan de vetste televisieprogramma's op jouw eigen creatieve manier, en kan jij niet wachten in de mediawereld aan de slag te gaan als vormgever?

Reageer dan snel!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en ambitieuze vormgeving stagiair per februari 2021 die actief meehelpt in het creatieve proces.

Je zal je als stagiair bezig houden met het grafisch uitwerken van ideeën voor televisieprogramma's en het vormgeven van o.a. logo's, styleframes en salesmateriaal voor bijvoorbeeld pitches bij zenders, in overleg met de opdrachtgever en art director. Als stagiair vormgeving werk je samen met onze vaste vormgevers!

Tip: stuur jouw portfolio mee zodat wij een idee krijgen van jouw werk!

Wat
BIEDEN WIJ?

Bij Warner Bros ben jij volledig onderdeel van het team en werk jij nauw samen met onze vormgevers en programma ontwikkelaars! Een gezellige jonge groep mensen, allemaal met een enorme drive en niet vies van hard werken, maar altijd in voor een feestje en gezelligheid!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Heb je grote interesse in TV?
  • Heb je ervaring met het opmaken van brochures, flyers en ander promotiemateriaal?
  • Heb je vaak gewerkt met InDesign, Photoshop, Illustrater en MacOS?
  • Volg jij een technische/creatieve opleiding op HBO niveau of een opleiding aan het Grafisch Lyceum?
  • Heb je goede beheersing van de Nederlandse taal en kan jij je ook redden in het Engels?

Dan pas je helemaal bij ons! Reageer snel!

Werken bij Warner Bros

Meer over dit bedrijf

WBITVP Nederland is onderdeel van Warner Bros. International Television Production. Enkele bekende tv-programma’s zijn: First Dates, De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld, Temptation Island, The Bachelor, Het Zijn Net Mensen, De Noodcentrale, Obese, The Repair Shop en Cash or Trash, maar ook series als Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam en Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen, en enkele online producties, zoals Nikkie To The Rescue.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280