NPO 3FM is dé publieke radiozender die zich richt op de jongeren. Het is een dynamische zender waarbij NPO 3FM veel meer omvat dan alleen radio; de zender is inmiddels niet meer weg te denken op vele concerten, festivals en andere evenementen.

Ook heeft de zender in de loop der jaren eigen evenementen ontwikkeld, zoals de 3FM Awards en 3FM Serious Request. Grenzeloze liefde voor muziek is wat 3FM drijft. Net als onze drang om te vernieuwen. NPO 3FM is naast de radio ook 24/7 te bekijken via 3FM.NL/LIVE en de 3FM app. Wil jij meehelpen om onze visual radio er nog toffer te laten uitzien?

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je bouwt mee aan een nog mooiere visual-radio ervaring voor onze kijkers. Daarin zal je o.a. gaan meewerken aan hét karaoke-uur van 3FM, waar je los kan met al je visuele uitspattingen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het maken van sicke beeld-jingles of het monteren van een strakke promo voor de nieuwste actie van 3FM.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een te gekke tijd bij NPO 3FM, waar je onderdeel van het team bent, je veel leert over After Effects & Premiere Pro, waar je de ruimte krijgt om jouw visuele talenten te ontwikkelen op de gebieden die jij belangrijk vind.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • After Effects & Premiere Pro zijn je beste vrienden
  • Je hebt liefde voor muziek
  • Je wordt heel erg gelukkig van karaoke
  • Je bent creatief
  • Je hebt een gezonde dosis humor
  • Je bent punctueel in de Nederlandse en Engelse taal
  • Je kunt goed zelfstandig thuiswerken (als Covid nog een bitch is)
  • Je stuurt je portfolio mee in je reactie.

Wie is NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

NPO is open voor iedereen. Open, omdat wij geloven dat dit de basis is voor meer begrip. Begrip van zaken en begrip voor elkaar. Daar zet NPO zich voor in. Met content die nieuwsgierig maakt en prikkelt. Onafhankelijk van politiek en commercie. Omroepen en programmamakers zijn daarvan de bron, NPO verzorgt de programmering en distributie. Samen werken we continu aan vernieuwing en zoeken we de interactie met ons publiek. Op tv, radio, online en met events. Open, om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280