Ben jij creatief, ondernemend en heel handig met InDesign en/of Photoshop? Vind je het leuk om van scratch te ontwerpen en weet je óók wat er speelt in de media? Dan is dit jouw ideale stageplek!

Wij zijn op zoek naar een stagiair die ons team van programma-ontwikkeling komt versterken. De afdeling ontwikkeling is het kloppende hart van Tuvalu. Een afdeling die bruist, een afdeling vol energie. Altijd bezig met de tijdgeest, met trends die gaan komen, ontwikkelingen die onomkeerbaar zijn. Een plek met een constante stroom van nieuwe ideeën en concrete uitwerkingen!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

In deze fulltime stage ben je vooral bezig met het vormgeven van flyers voor nieuwe televisieprogramma’s voor televisiezenders en platforms als Netflix en Videoland. Maar je krijgt ook de ruimte om mee te denken over nieuwe ideeën voor televisieprogramma’s en series. En als je het leuk vindt, en ervaring hebt met filmen en editen, is er ook af en toe de mogelijkheid om trailers en promo’s te maken!

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Marktconforme stagevergoeding
  • Veel verschillende projecten
  • Jong en héél gezellig team
  • Iconische vrijdagmiddagborrel

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • MBO/HBO media gerelateerde opleiding
  • Creatief
  • Ondernemend
  • Basiskennis van Photoshop en/of Indesign
  • Op de hoogte van wat er speelt in de media

Werken bij Tuvalu Media

Meer over dit bedrijf

Tuvalu Media creëert en produceert originele en spraakmakende concepten voor alle publieke en commerciële omroepen. Daarnaast werkt Tuvalu Media voor veel internationale broadcasters zoals Discovery+, Disney Channel, Insights, National Geographic en platforms zoals Videoland. We creëren en produceren content in alle mogelijke genres: zowel scripted als non scripted, entertainment, reality, factual entertainment en documentair. Onze makers willen verhalen vertellen die prikkelen en inspireren en bovenal de blik op de wereld van de kijker verruimen. Succesvolle programma’s waar je Tuvalu van kent zijn o.a. Kamp van Koningsbrugge, Ali B op volle toeren, BN’ers in het ziekenhuis, Reis van je genen, Maestro, DNA onbekend, de Hofkar. H3L, Enkeltje Verweggistan, De Boomhut Battle en Brugklas. Tuvalu Media maakt deel uit van de TM Group waarbinnen ook Sparkx Media, Column Film, CCCP en Pupkin vallen.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP