NPO 3FM is dé publieke radiozender die zich richt op de jongeren tussen 15 en 35 jaar. Het is een dynamische zender waarbij NPO 3FM veel meer omvat dan alleen radio; de zender is inmiddels niet meer weg te denken op vele concerten, festivals en andere evenementen. Ook heeft de zender in de loop der jaren eigen evenementen ontwikkeld, zoals de 3FM Awards en 3FM Serious Request. Grenzeloze liefde voor muziek is wat 3FM drijft.

Net als onze drang om te vernieuwen. Gelukkig maar, want het mediagebruik bij jongeren verandert in rap tempo. NPO 3FM heeft de ambitie om daar goed op aan te sluiten. Bijvoorbeeld door een breed aanbod van videocontent.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je produceert videocontent voor de online kanalen van 3FM. Denk aan registraties van optredens, concerten en festivals. Maar ook aan promotievideo’s en content voor onze social kanalen. Dat doe je door concepten te bedenken, te filmen en te editen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een te gekke tijd bij NPO 3FM, waar je onderdeel van het team bent. Je werkt o.a. mee aan bijvoorbeeld de 3FM Awards, de 3FM Festivalzomer en nog veel meer.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je weet je weg perfect te vinden in verschillende Adobe Creative Cloud softwareprogramma’s.
  • Je kent de weg binnen Premiere Pro.
  • Je pikt dingen snel op en bent initiatiefrijk.
  • Je bent creatief en kan je inhoudelijk nieuwe en toffe items bedenken. 
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op videogebied.
  • Je hebt affiniteit met 3FM en liefde voor muziek.
  • Je stuurt een portfolio mee.

Werken bij NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

Meer over dit bedrijf

NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding, geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap. NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280