Droom jij van het werken aan videoproducties? Ben jij gek op het bedenken van YouTube-series? En zijn filmen en editen grote passies van jou? Wil je waardevolle ervaring opdoen en veel leren van een zeer ervaren Creative Director? Dan hebben wij een heel mooie uitdaging voor je!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Jouw droomstage! Als stagiair video creative ga je aan de slag bij ons interne creatieve bureau, genaamd Transavia Studios. In opdracht van interne opdrachtgevers creëer jij te gekke video content.

Samen met een Creative Director vorm je een creatief team en houden jullie je bezig met video editing, filmen, live stream events en het uitwerken van diverse concepten. Met deze content inspireer jij onze passagiers om van hun reis een prachtige ervaring te maken, of informeer je onze collega’s over wat er speelt binnen de organisatie. Als ware storyteller weet jij de interne als externe content op de juiste manier neer te zetten en mensen mee te nemen op een visuele reis binnen de dynamische luchtvaart sector.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij zijn een hecht team en dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Jouw video’s zullen te zien zijn op platformen met een groot bereik.

 • Topapparatuur om jouw creaties op en mee te maken.

 • Begeleiding vanuit je stagebegeleider die jarenlange ervaring heeft in het vak.

 • Een toffe stageplek met uitzicht op de landingsbanen van Schiphol

 • Een stagevergoeding.

Aan de slag! Ben jij de stagiair die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via de button. Upload naast je CV ook je motivatiebrief en portfolio. En wie weet zien we je snel op Schiphol! Check voorafgaand of je stageperiode en de hoeveelheid stage uren passen bij de stage.

Jouw sollicitatieprocedure: 1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek;

2. Eerste contact: wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen;

3. Het gesprek: er volgt een gesprek met je toekomstige stagebegeleider om te kijken of er een match is;

4. Is er een match? Dan volgt een stagecontract en begint jouw reis bij Transavia! Houd er rekening mee dat je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening hebt te doorlopen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je zit in je 3e of 4e jaar van een relevante hbo- of wo-opleiding en geen detail gaat aan jou voorbij. Daarnaast herken jij je in het volgende: -

 • Je bent thuis in de Adobe programma’s (o.a. Première Pro, After Effects en Photoshop); 

 • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent een creatieve duizendpoot; 

 • Je bent flexibel, verantwoordelijk, stressbestendig en een echte teamspeler. En het belangrijkste: je bent altijd in voor een grapje; 

 • Je vindt het leuk om te brainstormen en zelf projecten op je te nemen; 

 • Je kent de trends op het gebied van Social Media;

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend; 

 • Je bent op zoek naar een fulltime stage voor 5 á 6 maanden. Afstuderen is voor deze stage geen optie.

Werken bij Transavia

Meer over dit bedrijf

Transavia is een budgetluchtvaartmaatschappij die in 1965 is opgericht. Al meer dan 55 jaar lang brengen wij onze passagiers met veel plezier naar de mooiste zakelijke- en vakantiebestemmingen. Dit doen we naar ruim 100 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Transavia is onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep en daarmee behoren we tot de grootste luchtvaartgroep van Europa.

Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280