Denk jij in beeld? Zie je bij ieder verhaal direct de ideale vormgeving voor je? En heb jij altijd al willen weten hoe het is om bij een (televisie)omroep te werken? Dan hebben wij de ideale stageplaats voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair ben je medebeheerder van alle socialkanalen: Instagram, Facebook, Twitter. De online wereld kent voor jou geen geheimen. Je gaat creatief te werk en houdt je bezig met de vormgeving van gastenaankondigingen, artikelen op onze website en socialposts.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stageplaats bij één van de grootste omroepen van het land. Een plek waarbij je alles te weten kunt komen over het maken van televisie én het produceren van online content voor bekende programma’s als M en College Tour. Onze online redactie is klein, maar hecht! Daarom vinden we jouw mening en visie belangrijk! Geen stage waarbij jij de koffie haalt, maar een stage waar jij mag leren én creëren. Pas jij bij ons?

Solliciteer direct!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Jij bent...

  • MBO student
  • Creatief - Enthousiast
  • Nieuwsgierig
  • Leergierig
  • Flexibel
  • Daarnaast weet jij van alles over vormgeving en kent Photoshop geen geheimen voor jou. Verstand van PremierePro is een pré.
  • Eerder of later starten is mogelijk

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280