Is het produceren van video’s en social media content echt jouw ding, weet je alles van TikTok, Facebook en Instagram en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplek in de theatersector? Volg je een crossmedia, multimedia of grafische opleiding op het MBO of HBO?

Dan is deze stage absoluut iets voor jou! Stuur ons snel jouw portfolio en motivatie.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair draag je actief bij aan de creatie van diverse soorten content voor online doeleinden. Je wordt een integraal onderdeel van het Laaktheater-team en dompelt jezelf onder in verschillende facetten, waaronder montage, camerawerk, interviews, fotografie, productie en social media. Deze expertise zet je in bij het creëren van video's, foto's, teksten en social media berichten, zowel voor onze eigen onlinekanalen als die van onze klanten.

Je taken omvatten het bedenken van content concepten, nauw contact onderhouden en het genereren van content voor Instagram en Facebook. Je denkt mee over uitrollen van content voor Tik Tok. Creatieve bijdragen, of het nu in de vorm van teksten, video's of foto's is, worden aangemoedigd en hoog gewaardeerd.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een uitdagende werkplek met creatieve mogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief, met uiteraard de nodige begeleiding;
  • Een stageplek in een theater met een divers team, betrokken bij het stadsdeel Laak in Den Haag.
  • Een stagevergoeding volgens CAO Toneel en Dans á €375,- per maand voor een voltijd stage.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent vanaf september 2024 beschikbaar; 
  • Je bent creatief, flexibel en vooral enthousiast;
  • Je volgt een crossmedia, multimedia, grafische of vergelijkbare opleiding op MBO of HBO-niveau;
  • Flexibiliteit rondom werktijden (onze voorstellingen zijn vaak ’s avonds, in de weekenden en op feestdagen).

Werken bij Laaktheater

Meer over dit bedrijf

Laaktheater is het theater van stadsdeel Laak, Den Haag. Hier krijgt verbeelding een kans, waan je je even in een andere wereld of bekijk je de wereld door andere ogen. We betrekken bewoners en actief bij Laaktheater en verzekeren we ons ervan dat die verbeelding van iedereen kan worden. We werken zowel in het theater als in de wijk. Ook zijn we één van de acht Haagse cultuurankers: een plek die kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk maakt.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280