Informed zoekt creatieve 3d animatie talenten die goed overweg kunnen met Blender, Fusion èn motion capture voor de mooiste beweging kunnen inzetten.

 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair en collega speel je een belangrijke rol in met name het animeren van diverse medische-, lifestyle- en zorgpad-animaties.


Ons enthousiaste productie team animators bouwt dagelijks volop aan een online platform medische animaties om de 'patient journey' zo helder mogelijk in beeld te brengen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Bij Informed is er volop ruimte om te groeien, eigen projecten op te starten en vanuit Rotterdam samen met het team aan een vette stage te werken!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je werkt samen vanuit het productieteam met medisch specialisten om kwalitatief hoogstaande 3D-patientinformatie te ontwikkelen. Je voert zelfstandig werkzaamheden uit zoals het opmaken of animeren van animaties en illustraties.

Zorg voor artistieke kwaliteit en nauwkeurigheid van het geanimeerde werk.

Werken bij Informed BV

Meer over dit bedrijf

Wij zijn Informed – een complementair team van gepassioneerde 3D-animators dat samen met medisch- en communicatie-experts hard werkt om de grootste medische bibliotheek te creëren op basis van 3D-animaties. We zijn er trots op de gekwalificeerde contentpartner van verschillende ziekenhuizen, verenigingen en medische teams te zijn.

Het is onze ambitie om alle medische informatie die patiënten ontvangen te optimaliseren, we zeggen niet voor niets ‘empower your patients’!

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280