Gezocht: Contentmaker/Boevenvanger (stage)

Ben jij een creatieve contentmaker en wil jij de politie helpen om boeven te vangen? Dan moet je bij ons zijn! Het Landelijk Team Opsporingscommunicatie zoekt een stagiair multimedia vormgeving!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair kom je het ‘Landelijk Team Opsporingscommunicatie’ versterken op social-media gebied. Met de content die jij maakt help je de recherche aan informatie om criminelen op te sporen.

Je werkt in een creatief en enthousiast team. Je verzamelt en bewerkt beeldmateriaal, bijvoorbeeld van beveiligingscamera’s en werkt dit samen met een o.a. een contentspecialist uit tot een opsporingsbericht.

Daarnaast denk je mee over nieuwe (grafische) mogelijkheden om onze opsporingscontent verder te verbeteren.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een passende stagevergoeding. Goede begeleiding door collega’s en een werkplek op het PDC (Politie Diensten Centrum) op de Marten Meesweg in Rotterdam, maar er zijn ook mogelijkheden om deels vanuit huis te werken. Zover de maatregelen het toelaten bieden wij je kijkje achter de schermen bij de politie.

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Laat het dan weten via Mediastages. Zorg voor een motivatie, cv en (een link naar) je portfolio.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een relevante opleiding tot grafisch vormgever of multimedia designer (HBO).
  • Je bent fulltime beschikbaar voor een periode van tenminste 5 maanden, vanaf september 2021.
  • Adobe Photoshop, After Effects en Premiere hebben voor jou geen geheimen.

Werken bij Politie - PDC Rotterdam

Meer over dit bedrijf

Wij zijn de politie Behalve overál, zijn we iederéén. Van theoretisch tot praktisch opgeleid, van jong tot oud, creatief tot precies, spontaan tot bedachtzaam. Van generalist tot specialist, blond, zwart, bruin tot rood, hetero of homo, cultureel zo divers als Nederland divers is. Zo herkennen we de straattaal van de jeugd op de hoek. Weten we wat er online speelt. Kennen we de worstelingen van minderheden. En snappen we de problemen en kansen in ons land en onze buurt. Met uitzondering van de snuffelstagiairs (stages tot één week) ondergaan alle stagiairs een betrouwbaarheid- en geschiktheidonderzoek (BGO).

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280