Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Jij creëert graphics voor enorm uiteenlopende projecten en verwerkt interne en externe feedback. De ene keer lever je graphics voor een gave one-off en de andere keer voor een 16-delige serie. De ene keer heb je een vrijbrief en de andere keer krijg je een briefing en styleguide.

Wat
BIEDEN WIJ?

Towel Media is volledig gespecialiseerd in het maken van branded videocontent. Met een man of zestig werken we in een onwijs gezellig kantoor (met bioscoop, dakterras en riante lunch!) in Amsterdam-Oost aan de tofste videoproducties.

We maken de meest uiteenlopende video’s voor o.a. Stuk TV, Kia (met de Jeugd van Tegenwoordig), Red Bull en Tele2. Video’s waar wij mee aan de slag gaan. Want wij zetten onze online marketingkennis en -kunde in om samen met onze partners campagnes te maken die jij tijdens verjaardagen met trots aan je familie en vrienden laat zien. Check snel onze insta @towelmedia om te zien aan wat voor soort content jij mee kan werken!

Is dit nou echt iets voor jou? Solliciteer dan snel via de knop Direct Solliciteren en wie weet loop jij binnenkort stage in het vetste bedrijf van Media Nederland!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een audiovisuele opleiding op mbo of hbo-niveau 
  • Je hebt affiniteit voor branded content.
  • Je kan zelfstandig werken en hebt geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit.
  • Enige kennis van mocha is een dikke pre.
  • Cinema 4d in geen noodzaak maar wel een pré.

Werken bij Towel Media

Meer over dit bedrijf

Towel Media is volledig gespecialiseerd in het maken van branded videocontent. Al onze producties worden in-house gemaakt door onze creative masterminds. Met een man of zestig werken we in een onwijs gezellig kantoor (met bioscoop, dakterras en riante lunch!) in Amsterdam-Oost. Wij zijn ervaren in een breed scala aan videocontent, je kan hierbij denken aan human interest, product content en YouTube series. Zo maken we onder andere content voor Stuk TV, Kia (met de Jeugd van Tegenwoordig), Red Bull en Tele2. En daar houdt het niet op! Want wij zetten onze online marketingkennis en -kunde in om samen met onze partners campagnes te maken die jij tijdens verjaardagen met trots aan je familie en vrienden laat zien. Check onze website om een indruk te krijgen van ons portfolio!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280