Op zoek naar een leuke afwisselende stage in een team van creatieve ontwerpers, waarbij samenwerken en gezelligheid hoog in het vaandel staan? Dan is deze Motion Design & Graphics stage iets voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair motion design ondersteun je de motion designers van Endemol Design in hun projecten. Je gaat zelfstandig aan de slag met ontwerpen en bewerken van beeldmateriaal. Je zal naar eigen inzicht ideeën uitwerken en de wensen van een klant naar je eigen creaties vertalen. Dit zal altijd onder begeleiding zijn van een van de ontwerpers.

Wat
BIEDEN WIJ?

Endemol Design (ED) is de designafdeling van Endemol Nederland. Het accent van de werkzaamheden ligt op motion graphics design; het grafisch vormgeven van de televisieprogramma’s van Endemol. In opdracht van zowel in- als externe klanten ontwerpt ED&G niet uitsluitend voor televisie, maar wordt er ook gewerkt aan uiteenlopende opdrachten waaronder corporate design, printdesign, webdesign, illustraties, fotografie etc. De afdeling bestaat uit een team van creatieve mensen, aangevuld met freelance ontwerpers en stagiairs. De periode is vanaf augustus/september 2020, voor de duur van 5 tot 6 maanden. De stagevergoeding (bij een 5-daagse werkweek) bedraagt € 350,- bruto per maand.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken een student die: 

  • Creatief, enthousiast en leergierig is
  • Ervaring heeft met motion-design (met school projecten of externe activiteiten)
  • In staat is om een boodschap te vertalen naar bewegend beeld
  • Handig is met de pakketten Illustrator/Photoshop/After Effectn
  • Zelfstandig, flexibel en communicatief sterk is
  • Bij voorkeur kennis heeft van Cinema 4D

Wie is Endemol Shine Nederland

EndemolShine Nederland is het productiehuis waar de beste en meest bevlogen makers samenwerken en zich thuis voelen. Wij ontwikkelen content voor elk platform, in elk genre en voor iedereen. Bij ons begint het verhaal. Verhalen die ons inspireren, verbinden en raken. Verhalen die de wereld dichtbij halen. Verhalen die ons het leven laten zien. Verhalen met een randje: gedurfd, maar altijd relevant.

Wij staan voor creativiteit en kwaliteit. Met onze content willen wij in Nederland en in de rest van de wereld de harten van mensen veroveren en verhalen vertellen die er toe doen. Het is een voorrecht om dat de kern van onze missie te noemen.

Begin jouw verhaal ook bij ons?

Zie jij een carrière bij ons wel zitten? Dat begrijpen we heel goed, want EndemolShine is een productiehuis als geen ander. Zo zijn we onderdeel van een groot internationaal netwerk en zijn we een veelzijdig bedrijf met talloze mogelijkheden.

Onze werknemers werken onder andere bij diverse labels zoals Simpel Media, TVBV, Human Factor en NL Film en hebben één ding gemeen; het zijn stuk voor stuk bevlogen makers die gezamenlijk zorgdragen voor bijzondere programma’s. Van scripted tot non-scripted en van de publieke omroep tot commercieel: wij hebben het allemaal in huis en bieden jou zo de mogelijkheid om op ieder moment in je carrière in te stappen voor een uitdagende rol.


Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280