Ben jij een talentvolle Motion Design stagiair en heb jij ook gevoel voor vormgeving? Lees dan verder!

Bruut heeft ruimte voor een gepassioneerde Motion Design stagiair met liefde voor het vak. Een animator die gepassioneerd raakt van fijne eases, die de twaalf animatie principes kent en op zoek is om zijn eigen kwaliteiten nog te verfijnen in een beroepsmatige omgeving.

Bruut is gespecialiseerd in end to end video producties. Dit houdt in dat wij bij Bruut alle disciplines in huis hebben om de content tot een succes te brengen. Van strategie, creatie, productie, editing, motion graphics tot distributie.

Met een team van ruim 25 makers werken we aan uiteenlopende video projecten voor onder meer Mentos, Lidl, KIA, Interpolis Q-Music. Al onze producties worden dus intern gemaakt; van het ontwikkelingsproces (bedenken van formats) tot het definitief aanleveren en distribueren van content. Daarnaast werken we veelvuldig samen met media- en reclamebureaus, uitgevers, zenders en influencers.

We vinden het belangrijk dat je creatief bent ingesteld: je beschikt over vernieuwende ideeën en je kunt deze omzetten naar grafische meesterwerken.

Daarnaast vragen we of je gestructureerd werkt, zelfstandig keuzes durft te maken en toegewijd bent, ook als dat zo nu en dan betekent dat je wat langer door moet werken. We werken vaak met strakke deadlines, hier draai je je hand niet voor om en hierdoor laat je je niet gek maken.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je werkt in deze functie inhoudelijk nauw samen met alle disciplines die werkzaam zijn bij Bruut. Je creëert styleframes, logo’s, tekst- en titel animaties, bumpers, illustraties, uitleganimaties en meer, voor onder andere TVC's, campagnevideos en online videoseries.

Animatie- en design kwaliteiten zijn daarom strikt noodzakelijk.

Wat
BIEDEN WIJ?

De stageplek betreft een 40-urige werkweek (5 dagen per week) voor minimaal 5 maanden;

Een stagevergoeding van € 325,- bruto per maand;

Een ervaren stagebegeleider die inhoudelijk sturing geeft aan jouw persoonlijke groei;

Iedere werkdag een heerlijke gezonde lunch;

Informele werksfeer en gezellige vrijdagmiddagborrels;

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ontdekken van nieuwe skills;

Interesse gekregen in deze functie? Klik dan zsm op de 'solliciteer direct' knop en vul je korte motivatie in, zet er een link van je portfolio en showreel in en voeg je CV toe.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een grafische / animatie opleiding op MBO of HBO-niveau;
  • Je bent een enthousiaste creatieveling; 
  • Je kunt zelfstandig, maar ook in teamverband werken;
  • Je kunt goed overweg met Photoshop, Illustrator en After Effects;
  • Je hebt een oog voor detail en bent probleemoplossend ingesteld;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands.

Werken bij Bruut

Meer over dit bedrijf

Bruut is de one-stop-shop voor branded video content. Ons hechte team van gepassioneerde makers, gevestigd in Amsterdam-Oost, produceert slim, efficiënt en voor ieder scherm. Van high-end commercials tot aan 360 social campagnes. Altijd met passende strategieën gebaseerd op data. Wij zijn van alle markten thuis. Bekijk onze website voor ons portfolio!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280