Heb jij altijd al het nieuwe logo van de volgende grote TV-hit, spannende true crime serie of spraakmakende documentaire willen ontwerpen? Ben jij die ‘creatieve duizendpoot’ graphics designer met affiniteit voor het maken van filmposters, pitch decks en huisstijlen? En ben je ook nog eens beschikbaar vanaf januari 2023 voor in ieder geval 5 maanden? Dan is Monday Media op zoek naar jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair Creatieve ontwerper ben je onderdeel van de spil van het bedrijf: de afdeling programma-ontwikkeling. Daar worden nieuwe tv-programma’s én documentaires verzonnen.

Als Graphic Designer van de afdeling help jij in het creëren van de huisstijl van deze nieuwe ideeën. Van het verzinnen van een logo, het maken van een toffe presentatie tot het creëren van een filmposter. Jij helpt de afdeling hun ideeën op een visuele vorm te geven, om deze te presenteren aan klanten als bv. Amazon Prime, Netflix, Talpa, NPO, VIDEOLAND e.v.a.

Ben jij die creatieve duizendpoot die elke nacht droomt over alle nieuwe plug-ins voor Adobe Photoshop en InDesign? Dan is dit de stage voor jou.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leuke en vooral leerzame stageplaats waar je enorm kan groeien in je creativiteit en volledig los kan gaan binnen Adobe Photoshop & InDesign.

Stuur een motivatie, CV en enkele toffe voorbeelden van ontwerpen die jij hebt gemaakt. En wie weet verwelkomen we je binnenkort met confetti op ons kantoor in Amsterdam Noord!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Kan goed overweg met Adobe Photoshop
  • Kan goed overweg met InDesign
  • Weet alles op het gebied van Social Media
  • Is mega creatief

Werken bij Monday Media

Meer over dit bedrijf

Monday Media (voorheen Strix) is een middelgroot creatief productiebedrijf dat programma’s produceert van reality tot een docu-serie voor de NPO maar ook voor verschillende streamers. Titels die wij maken zijn: Million Dollar Island, Say Yes To The Dress en verschillende docu series zoals Ik Woke Van Jou. We zijn een gezellig en toegankelijk bedrijf waar ruimte is om te leren en ontwikkelen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280