Ben jij een ambitieuze Graphic Designer die actief betrokken wilt zijn bij het creatieve proces? Dan zoeken wij jou!

Je kent IDTV misschien wel van onder andere Wie is de Mol?, De Verraders, Rijdende Rechter, Vtwonen en CupCakeCup. IDTV Studio, waar jij stage gaat lopen, bestaat uit een klein team van Graphic Designers, Motion Graphic Designers en Video Producers. Het staat onder leiding van een ervaren Art Director. De Studio levert werk voor alle afdelingen binnen IDTV. Denk hierbij aan complete huisstijlen voor onze televisieprogramma’s (logo, motion graphics, app, website, etc) en alle vormgeving voor onze grote events afdeling (huisstijl, drukwerk, app, website, signing, motion graphics, etc). Naast het leveren van vormgeving produceert de Studio ook video-content. Door onze Video Producers wordt er dan ook zelf gedraaid en gemonteerd.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als designer van IDTV houd jij je bezig met het grafisch uitwerken van verschillende ideeën en concepten. Dit varieert van het werken aan de vormgeving voor onze bestaande televisieprogramma’s en events tot het ontwikkelen van vormgeving voor nieuwe concepten. Je maakt dan bijvoorbeeld complete huisstijlen of werkt aan online en offline campagnes (abri’s opmaken, tram bestickeren, etc.).

Kortom: je zult aan een hoop verschillende projecten werken. En natuurlijk helpen alle designers die in de Studio werken jou daarmee.

Wat
BIEDEN WIJ?

Naast een mooie ervaring, een breder netwerk en veel meer kennis bieden wij:

 • Een veelzijdige stage in een informele werksfeer (geen mannen in pakken, gewoon je sneakers aan)
 • Een stage waarin je zelfstandig en in teamverband kunt werken
 • De mogelijkheid om je op verschillende gebieden te ontwikkelen Inzicht in de dynamiek binnen een groot mediabedrijf
 • Een potje poolen als je een middagdipje hebt
 • En last but not least een gezellige huiskamer waar je voor € 4,20 uitgebreid kunt lunchen of kan zitten met je eigen lunch!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je bent creatief en wordt enthousiast van grafisch ontwerpen
 • Hebt interesse in video en televisie
 • Bent handig met Adobe Creative Cloud (Indesign, Photoshop en Illustrator)
 • Je bent in staat om van een saai A4’tje vol tekst een vette flyer te maken
 • Je hebt een portfolio met niet alleen schoolwerk
 • Je kan werken met een Mac en hebt Keynote wel eens geopend
 • Kennis en interesse in Motion Graphics is een pre

Werken bij IDTV

Meer over dit bedrijf

IDTV is een echte verhalenmaker. A storytelling company. Wij weten als geen ander dat we met een boeiend verhaal de doelstellingen van onze klanten kunnen realiseren. Dat we daardoor mensen raken, in beweging krijgen, motiveren en zelfs veranderen. Wij vertellen al meer dan 40 jaar verhalen. Wij kennen de macht van de zappende kijker. En begrijpen hoe je aandacht krijgt en vasthoudt. Hoe je mensen verleidt om de verhalen van onze klanten door te laten vertellen. Want een goed verhaal reist zelfstandig de wereld over. Wij weten hoe je een verhaal maakt. Of het nu gaat om organisaties, merken, producten, diensten, processen of culturen. Wij zorgen ervoor dat verhalen vorm en lading krijgen. Dit doen wij in de vorm van events, programma’s, video en online.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281