Kan jij uit de voeten met headers, stamps, thumbnails en andere vormgeving? Wil je vanaf februari 2023 meedraaien in een jong team dat op elk sociaal platform aanwezig is, keihard werkt en zich vol passie inzet voor hun doelgroep? Dan is deze vacature absoluut voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je denkt actief mee tijdens brainstorms, houdt onze social media bij, ontwikkelt vormgeving voor nieuwe rubrieken en zorgt er uiteraard voor dat onze site, Instagramfeed en magazine er fantastisch uitzien.

Oftewel: je draait volledig mee op onze redactie.

Wij leggen de lat hoog, maar geven ook heel veel vrijheid aan stagiairs die goed zijn! Je komt te werken bij BEAM, het jongerenmerk van de EO. Op onze site en in ons magazine besteden we aandacht aan zaken waar (christelijke) jongeren zich mee bezig houden: relaties, seks, school, maatschappij, kerk, geloof, duurzaamheid, buitenland en nog veel meer. Je maakt onderdeel uit van een klein, gezellig en professioneel team.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • VRIJHEID: Bij BEAM is er ruimte om nieuwe dingen te proberen en dus ook ruimte om op je bek te gaan
  • BEGELEIDING: Onze redactie bestaat uit jonge mensen die goed met je kunnen meedenken en je met liefde begeleiden
  • MONEY: Er is 250 euro stagevergoeding per maand beschikbaar op basis van 36 uur per week. Ook kan je gebruik maken van een MacBook en een Adobe-pakket.
  • BREED AANBOD: Magazine, socials, video's, evenementen, site, nieuwe concepten.

Wij doen ontzettend veel verschillende dingen waardoor jij kunt ontdekken wat jij zelf het leukste vindt en wat het beste bij jouw talentenpakket past.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Onze ideale stagiair is creatief, leergierig, sociaal en heeft ervaring met grafische vormgeving of volgt een opleiding in die richting (liefst derde- of vierdejaars). Affiniteit met het christelijk geloof is een must. Het gaat om een fulltime stage voor vier of vijf dagen vanaf 6 februari 2023. Bij voorkeur voor vijf maanden, maar langer of korter is ook bespreekbaar.

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280