Ben jij een creatieve 3e jaars MBO/HBO student en grafisch sterk? Wil je jouw vormgeving terugzien bij grote sponsor campagnes? Dan is deze stage midden in het voetbal precies wat je zoekt!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Maak kennis met verschillende huisstijlen van grote (sport)merken, waarbij je eigen input en creativiteit wordt gewaardeerd. Creëer relevante offline en online content en houd je bezig met de opmaak van zeer uiteenlopende communicatiematerialen voor interne en externe communicatie.

Denk je meer verantwoordelijkheid aan te kunnen? Laat het maar zien dan!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een veilige werk/leer omgeving binnen een jong en energiek team!

Diversiteit in je stage; werk voor de grootste clubs en opdrachtgevers zowel voor- als achter de schermen. Een Macbook in bruikleen inclusief Adobe-programma’s. Zoveel verantwoordelijkheid als je aan kan!

Tijd, ruimte en begeleiding bij je schoolopdrachten en elke dag een luxe company lunch waarna sport spel bepaalt wie er moet opruimen. Op vrijdag trappen we het weekend af in de Players Lounge!

Waanzinnige bedrijfsuitjes; zoals trips naar voetbalwedstrijden en een marktconforme stagevergoeding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je hebt een passie voor voetbal! Je bent creatief en hebt een passie voor vormgeving, daarnaast volg je een marketing/communicatie gerelateerde MBO/HBO-opleiding. Je hebt kennis van Adobe programma’s als Photoshop en InDesign. Ervaring in webcare via traditionele- en sociale media is een pré.

Je bent flexibel beschikbaar; als het moet ook buiten kantooruren in het weekend. Je bent minimaal 4 dagen inzetbaar om mee te werken binnen het bedrijf, ook als je afstudeert.

Werken bij Players United

Meer over dit bedrijf

Players United is een toonaangevend voetbalbureau gericht op sponsor- en merkactivaties en management van spelers, trainers en legends. Vanuit verschillende teams werken wij voor merken, fans en talenten. Voor de projecten Bijzondere Eredivisie en Ajax Camps Clinics zijn wij op zoek naar Content Creatie stagiair.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280