Wil jij graag onderdeel zijn van het grootste kinderfilmfestival ter wereld, heb jij je hart verloren aan de culturele sector, ben je pro actief en zet je graag ideeën om in beeld? Dan hebben we een leuke en leerzame stageplek voor jou!

September t/m Januari, 4 dagen per week en fulltime tijdens het festival. (Vakantie kan gedurende de stageperiode op worden genomen, in goed overleg). We willen bij Cinekid een afspiegeling zijn van de samenleving, daarom nodigen we kandidaten met een diverse achtergrond nadrukkelijk uit te reageren.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Jij gaat samen met Cinekid’s interne grafisch vormgever aan de slag om alle grafische output te ontwikkelen, dat bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

 • De afbeeldingen voor alle social media kanalen en de website
 • De content voor de nieuwsbrieven
 • Opmaak van advertenties
 • Vormgeven van presentaties en overige interne communicatiematerialen
 • Online promotie banners

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat krijg je ervoor terug

 • Een top stageplek in een dynamische omgeving waar hard gewerkt wordt binnen een klein team
 • Veel ruimte voor eigen initiatief
 • Nieuwe ervaringen
 • Een breed netwerk in de culturele festivalwereld
 • Er is een stagevergoeding beschikbaar van € 300-, per maand, bij 1,0 fte op basis van 40 uur per week

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Cinekid zoekt een vrolijke persoonlijkheid die zelfstandig kan werken en volop eigen ideeën heeft om de uitstraling van het festival nog mooier en beter te maken. Iemand met een proactieve houding, een check-dubbelcheck mentaliteit en niet in de stress raakt wanneer het werk zich opstapelt naar het festival toe. Nieuwe ideeën resulteren dus steeds weer in nieuwe taken en veranderende prioriteiten. Het is belangrijk dat je dit een leuke uitdaging vindt. Cinekid’s ideale kandidaat heeft daarnaast

 • Affiniteit met de doelgroep (kinderen van 3-14 jaar);
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een beschikbaarheid van gemiddeld 4 dagen per week om mee te werken;
 • Een goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Werken bij Cinekid

Meer over dit bedrijf

Cinekid, al ruim 34 jaar het grootste internationale kinderfilmfestival ter wereld, brengt alle kinderen in Nederland in aanraking met het rijkste aanbod van filmproducties. Cinekid wil verwonderen, vermaken, verbinden en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen tot zelfstandige, bewuste en weldenkende wereldburgers. Om dit te bereiken presenteert, produceert, leert en communiceert Cinekid met, door en over film en bewegend beeld aansluitend bij de belevingswereld van kinderen. Maar ook is Cinekid hét platform gericht op (internationale) kinderfilmproducties om daarmee het aanbod en de kwaliteit van de filmproducties te vergroten en de industrie te verbinden. Om deze missie te vervullen organiseert Cinekid in de herfstvakantie een festival met films, workshops en interactives in Amsterdam en in tientallen theaters in het land met meer dan 60.000 bezoeken. Professionals uit de hele wereld ontmoeten elkaar ook tijdens het festival en worden geïnspireerd door nieuwe inzichten en nieuwe projecten worden mogelijk gemaakt. Jaarrond bereikt Cinekid kinderen en professionals met een publieks-, en onderwijsprogramma samen met diverse partners en trainingsprogramma’s voor professionals.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Jessica Loomans

+31 035 6466281