Wil je meewerken aan campagnes voor hét mediafestival van Nederland, een poster maken voor bijvoorbeeld een mediacollege met Tim Hofman of een afbeelding voor het fonkelnieuwe nieuwe Mediamuseum. Dan is dit jouw stage!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je werkt samen met onze vormgever die voor verschillende doelgroepen werkt. Zo kom je te werken aan campagnes voor het nieuwe museum, maak je afbeeldingen voor onze socials en ontwerp je posters voor evenementen.

Wat
BIEDEN WIJ?

We bieden werk in het mooiste gebouw van Nederland en € 475,- per maand (op basis van 40 uur per week), gezellige borrels met collega’s en veel kans om je eigen netwerk uit te breiden. Start van de stage kan besproken worden.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Jij hebt al een plaatje in je hoofd voordat je volledig gebriefd bent. Dit plaatje kun je omzetten in een afbeelding met behulp van het Adobe CC pakket.

Je bent creatief, kunt zelfstandig werken en bent niet bang om met een gek idee te komen. Je kunt uitstekend overweg met Adobe CC, met name met Indesign, Illustrator en Photoshop.

Je vind het fijn om in een gezellig team te werken.

Werken bij Beeld & Geluid Hilversum

Meer over dit bedrijf

Het kleurrijke gebouw van Beeld Geluid is een icoon op het Media Park. Je kunt ons kennen als hét Mediamuseum van Nederland of als een van de grootste media-archieven van de wereld! Beeld Geluid is een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren. Daarnaast is Beeld Geluid een multimediaal archief. In ons pand bewaren we de Nederlandse tv- en radio-historie, maar daarnaast nog veel meer!  Denk aan video(games), geschreven pers, podcasts, gifjes of objecten uit de mediahistorie. 

Beeld Geluid is één van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen benadert vanuit media-historisch perspectief. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Dat doen we met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, knappe deskundigen, betrokken bedrijven en relevante influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld. Met de heropening van het Mediamuseum is er weer volop activiteit in het kleurrijke gebouw van Beeld Geluid! 

Wil je daar onderdeel van worden? Solliciteer dan op een van onze stagevacatures! Ben jij op zoek naar een stage bij een van de leukste en meest diverse media-organisaties van Nederland en zit jouw specifieke stagevacature er niet tussen? We staan er altijd voor open om nieuw talent te ontmoeten.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280