Wij zijn bij HUMAN per februari op zoek naar een stagiair grafisch vormgever. Samen met verschillende redacties ontwikkel je vormgeving voor sociale media, websites, educatief materiaal en drukwerk.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

HUMAN is een jong en klein mediabedrijf, met als groot voordeel dat we veel zelf doen. Als stagiair(e) heb je dus geen routineklussen, maar verschillende uitdagende taken. Tijdens je stage assisteer je verschillende redacties van HUMAN, zoals HUMAN Educatie en Publiek & Marketing.

Vanuit brainstorms ontwikkel je binnen de HUMAN-vormgeving aansprekend beeldmateriaal voor sociale media posts, promotiemateriaal en lesmateriaal. Daarnaast duik je in het CMS van de website om de webpagina’s te voorzien van pakkende beelden. De redactie van HUMAN Publiek & Marketing is een klein en hecht team, waar je snel onderdeel van wordt. Het team is de plek waar alle programma’s van HUMAN samenkomen.

We helpen, inspireren en ondersteunen je waar nodig en mogelijk, om jouw leerdoelen zo goed mogelijk te vervullen. Daarnaast ondersteun je Hoofd Educatie met het vormgeven van het educatieve aanbod, zoals de onderwijspagina (www.human.nl/onderwijs). Bovendien is HUMAN een kleine club, waardoor je laagdrempelig met veel verschillende makers, redacties en afdelingen in contact komt. Een mooie start om te bouwen aan je netwerk!

Taakomschrijving:

 • Je bedenkt en maakt grafische componenten voor de online omgeving van verschillende HUMAN programma’s en evenementen;
 • Je ondersteunt de coördinator HUMAN Educatie met het vormgeven van het educatieve aanbod;
 • Je bedenkt samen met de redactie de vormgeving en interactiemogelijkheden voor sociale media, zoals stories en reels op Instagram;
 • Je woont actief redactievergaderingen bij;
 • Je draagt eigen ideeën aan.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een uitdagende stage in een creatieve, kleinschalige en gezellige omgeving, waarbij journalisten, redacteuren, producers en marketeers bij elkaar zitten. Je krijgt dus van alles mee!

HUMAN is gehuisvest in het inspirerende gebouw van de VPRO op het Mediapark in Hilversum. Met een restaurant met lekkere biologische salades en broodjes en een café waar je je cappuccino kunt halen. In de pauzes kun je met je collega's een potje pingpongen onder de bomen in de tuin. En slechts een half uurtje met de trein vanuit Amsterdam en Utrecht.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Onze ideale stagiair komt in de buurt van dit lijstje. Kun je niet overal een kruisje zetten? Solliciteer toch, wie weet wat wij je kunnen leren.

 • Niveau: MBO;
 • Opleiding: Multimedia & Design;
 • Je gaat geen uitdaging uit de weg, houdt van aanpakken en werkt graag samen;
 • Je zit op een opleiding die grafisch/communicatie/media gerelateerd is;
 • Je kunt verhalen vertalen naar grafische ideeën;
 • Je bent creatief, proactief, verantwoordelijk en gedreven;
 • Je bent ervaren in het gebruik van Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere en After Effects en maakt nieuwe computerprogramma’s snel eigen;
 • Affiniteit en/of ervaring met animatie en video is een pre;
 • Je snapt de onlinewereld en begrijpt wat daar werkt (en wat niet);
 • Je werkt accuraat en zelfstandig;
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van grafische vormgeving;
 • Je bent bekend en hebt affiniteit met HUMAN.

Heb je interesse? Reageer dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 10 december en wie weet nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Werken bij HUMAN

Meer over dit bedrijf

Kom jij werken bij onze geëngageerde mediaorganisatie? Als publieke omroep en spil in het maatschappelijke netwerk agendeert HUMAN actuele thema’s. Met kwaliteitsprogramma’s op tv, radio, internet en locatie bieden we stof tot nadenken bij het vormen van je mening en het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw rol in de samenleving.

HUMAN wil een kritische mediabeweging zijn, een netwerkorganisatie, waarin intensief wordt samengewerkt met vrienden, publiek en met verwante culturele, maatschappelijke- en mediaorganisaties. 

HUMAN is bekend van programma’s zoals Klassen, De Wasstraat, Brainwash, 2Doc Kort, Medialogica, Het Filosofisch Kwintet, De Publieke Tribune, Scheiden met Stine, Spoken Word Sessies, Naakt en HUMAN Hub.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280