Kan jij uit de voeten met headers, stamps, thumbnails en andere vormgevingsdingen? Wil je vanaf februari 2022 meedraaien in een jong team dat op elk sociaal platform aanwezig is, zich snel ontwikkelt en waar je niet als hulpje wordt behandeld? Dan is deze vacature absoluut voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je komt te werken bij BEAM, het jongerenmerk van de Evangelische Omroep. Op onze site en in ons magazine besteden we aandacht aan zaken waar (christelijke) jongeren zich mee bezig houden: relaties, seks, school, maatschappij, kerk, geloof, duurzaamheid, buitenland en nog veel meer.


Je maakt onderdeel uit van een klein, gezellig en professioneel team. Je denkt actief mee tijdens brainstorms, houdt onze social media bij, ontwikkelt vormgeving voor nieuwe rubrieken en zorgt er uiteraard voor dat onze site, Instagramfeed en magazine er fantastisch uitzien. Oftewel: je draait volledig mee op onze redactie. Wij leggen de lat hoog, maar geven ook heel veel vrijheid aan stagiairs die goed zijn!

Wat
BIEDEN WIJ?


  • VRIJHEID: Bij BEAM is er ruimte om nieuwe dingen te proberen en dus ook ruimte om op je bek te gaan

  • BEGELEIDING: Onze redactie bestaat uit jonge mensen die goed met je kunnen meedenken en je met liefde begeleiden

  • MONEY: Er is 250 euro stagevergoeding per maand beschikbaar op basis van 36 uur per week. Ook kan je gebruik maken van een MacBook en een Adobe-pakket.

  • BREED AANBOD: Magazine, socials, video's, evenementen, site, agile werken, nieuwe concepten: Wij doen ontzettend veel verschillende dingen waardoor jij kunt ontdekken wat jij zelf het leukste vindt en wat het beste bij jouw talentenpakket past.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent creatief, leergierig, sociaal en heeft ervaring met grafische vormgeving of volgt een opleiding in die richting (liefst derde- of vierdejaars).
  • Affiniteit met het christelijk geloof is een must
  • Het gaat om een fulltime stage voor vijf dagen vanaf 7 februari 2022. Bij voorkeur voor vijf maanden, maar langer of korter is ook bespreekbaar.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor 1 december 2021 (eerder = beter) je sollicitatiebrief en CV. Vergeet niet ook een online portfolio mee te sturen! 

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280