Kan jij uit de voeten met headers, stamps, thumbnails en andere vormgevingsdingen? Wil je vanaf februari 2021 meedraaien in een jong team dat op elk sociaal platform aanwezig is, kruidnoten steelt bij andere afdelingen en waarvan elke medewerker stuk voor stuk knettergek is? Dan is deze vacature absoluut voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Koffie halen en kopietjes maken is er bij BEAM niet bij. Als stagiair op de BEAM-redactie draai je mee als volwaardige collega. Je denkt actief mee tijdens brainstorms, houdt onze social media bij, ontwikkelt nieuwe rubrieken en zorgt er uiteraard voor dat onze site, Instagramfeed en ons magazine er fantastisch uitzien. Je komt te werken bij BEAM, het jongerenmerk van de EO.

Op onze site en in ons magazine besteden we aandacht aan zaken waar (christelijke) jongeren zich mee bezig houden: relaties, seks, school, maatschappij, kerk, geloof, duurzaamheid, buitenland en nog veel meer. Je maakt onderdeel uit van een klein, gezellig en professioneel team.

Wat
BIEDEN WIJ?

VRIJHEID: Bij BEAM is er ruimte om nieuwe dingen te proberen en dus ook ruimte om op je bek te gaan

BEGELEIDING: Onze redactie bestaat uit jonge mensen die goed met je kunnen meedenken en je met liefde begeleiden

MONEY: Er is 250 euro stagevergoeding per maand beschikbaar op basis van 36 uur per week

BREED AANBOD: Magazine, socials, video's, evenementen, site, nieuwe concepten: Wij doen ontzettend veel verschillende dingen waardoor jij kunt ontdekken wat jij zelf het leukste vindt en wat het beste bij jouw talentenpakket past

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor 1 december 2020 (eerder = beter) je sollicitatiebrief en CV.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Onze ideale stagiair is creatief, leergierig, sociaal en heeft ervaring met grafische vormgeving of volgt een opleiding in die richting (liefst derde- of vierdejaars)
  • Affiniteit met het christelijk geloof is een must

Het gaat om een fulltime stage voor vier of vijf dagen in de week vanaf 1 februari 2021. Bij voorkeur voor vijf maanden, maar langer of korter is ook bespreekbaar.

Wie is EO

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280