Veelzijdige werkstage als Grafisch Vormgever.

De werkzaamheden als grafisch vormgever bestaan uit het maken van media-uitingen voor de FD Mediagroep, met als bekendste merken BNR en het Financieele Dagblad. 80% Van je tijd maak je de gaafste uitingen voor online (animatie, banners, social media-uitingen, infographics etc.) en 20% van je tijd ben je bezig met drukwerk (flyers, posters, etc.) Deze opdrachten komen via een aantal verschillende interne opdrachtgevers. Dit zorgt voor een grote variatie aan opdrachten!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Gezellig een bureau bij de rest van je team, met een Mac en natuurlijk de Adobe programma’s. Je zal veel zelfstandig en maar ook in teamverband werken. Dit betekent dat je soms zelfstandig met een concept en/of ontwerp moet komen en de andere keer zal je in teamverband gaan brainstormen.

Bij FD Mediagroep zal je producten gaan maken die door veel mensen gezien of gelezen gaan worden en jouw portfolio gaan versterken. Je leert veel over het medialandschap, hoe je van concept naar executiefase gaat en hoe het door jou gemaakte materiaal uiteindelijk bij de eindgebruiker belandt.

Voor alle werkzaamheden die je verricht krijg je iedere maand een boven marktconforme stagevergoeding van € 375,-.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Flexibele werktijden en werkruimtes
  • Werken voor kwalitatief hoogstaande merken FD en BNR
  • Makkelijk bereikbaar met het OV (naast Amstelstation) \
  • Variërend werk (drukwerk, animatie, online))
  • Zelfstandig werken (eigen planning)
  • Groot bedrijf met veel mogelijkheden (groot bedrijf; gezellig team)
  • Boven marktconforme stagevergoeding
  • Start zo snel mogelijk liefst in juli maar later kan ook

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig kan werken en durft aan te geven als je ergens op vast loopt. Je hebt een proactieve en leergierige houding. De drive om producten te maken waar jij trots op bent. Het uitwerken en creëren van een product doe je zelfstandig. Wanneer je aan t werk bent heb je een professionele houding, ben je leergierig en gemotiveerd in je werk.

Vereist is dat je een opleiding volgt m.b.t. grafisch ontwerpen en/ of media en in je derde of laatste jaar zit en voor minimaal 6 maanden beschikbaar bent. Ook is het belangrijk dat je goed zelfstandig in Adobe Photoshop en InDesign kan werken, daarnaast zijn alle andere Adobe programma’s zoals Illustrator, After Effects en Premiere Pro een pre.

Wie is FD Mediagroep

FD Mediagroep is het moederbedrijf van Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, FD Business en Company.info: onmisbare bronnen voor zakelijke beslissers. Het zijn verschillende bedrijven met elk hun eigen cultuur, maar allemaal actief in het verzamelen, onderzoeken, ordenen en presenteren van actueel financieel-economisch nieuws en informatie. Daarbij werken ze nauw samen. Zo wordt informatie uitgewisseld tussen het Financieele Dagblad, de redacties van FD Business en BNR, en komen redacteuren regelmatig hun licht opsteken bij de data-specialisten van Company.info.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280