Wil je samenwerken met een enthousiast, creatief en gedreven designteam? Ga je al heel lekker in Photoshop en Illustrator? En zit jij vol inspiratie en ideeën? Dan is dit de plek voor jou!

Met merken als SBS6, Net5, Radio 538, LINDA., Radio 10, SkyRadio en Viaplay TV is Talpa Network er op elk moment van de dag. Samen vormt de basis van onze samenleving én is de kracht van ons netwerk. Talpa Network is een netwerk van mensen, makers en merken. Samen zijn we meer dan onze verhalen, kanalen, formats en bekende gezichten. We zijn een netwerk waarin we ideeën, vertrouwen en energie met elkaar delen. Een netwerk waarin we vooral samenwerken.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Onze uitingen worden elke dag gezien door een miljoenen publiek, aan de Designers de taak om te zorgen dat onze merken opvallen in de media-overload. Dus, droom jij van het designen van virale (social) inhakers, logo’s of campagnebeelden? Dan is deze plek voor jou!

Wij zoeken een stagiair met een frisse blik en een ‘alles kan’ mentaliteit om te leren en te groeien. Een teamspeler die een vrolijke en creatieve bijdrage aan het designteam en onze merken kan leveren.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden jou een fulltime stage van minimaal 4 maanden binnen een creatieve en dynamische werkomgeving. Uiteraard krijg je ruimte voor studieopdrachten en heb je volop mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je natuurlijk een stagevergoeding van 475,- bruto per maand. We werken vanuit ons Talpa Network kantoor in Hilversum.

Een proefopdracht maakt onderdeel uit van de stage sollicitatieprocedure.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken een student die:

  • Een relevante studie volgt (bijv. Mediavormgeving, HKU, CMD of Interactive Media);
  • Kan werken met Photoshop, Illustrator en InDesign. Kennis en ervaring met andere Adobe CC-programma’s zoals After Effects is een pré;
  • Pro-actief is en voor kwaliteit gaat;
  • Nieuwsgierig is;
  • Relaxed blijft onder druk, flexibel is en communicatief sterk;
  • Per september 2024 beschikbaar is;
  • Op zoek is naar een toffe, leerzame stage waar de handen echt uit de mouwen gestoken kunnen worden.

Werken bij Talpa Network

Meer over dit bedrijf

Wij zijn Talpa Network: Talpa Network: een open medianetwerk actief op het gebied van video, audio, digital, print en e-commerce. Ons motto is ‘samen bereik je meer’. Dat slaat op hoe we werken én hoe wij impact maken. In een steeds internationaler wordend medialandschap zorgt ons medianetwerk ervoor dat content van Nederlands makers en merken blijft aankomen bij ons geliefde lokale publiek. Met onze hoofdmerken (SBS6, NET5, Veronica, Radio 538, Radio 10, Sky Radio, LINDA., VakantieVeilingen en ActievandeDag), vertrouwde formats én slimme partnerships bereiken we wekelijks meer dan 90% van Nederland. We zijn continu op zoek naar manieren om nog meer mensen nog beter te bereiken met onze content: dat doen we met onze mensen, makers, merken én ons saleshuis Media Solutions. Talpa Network is in 2017 opgericht door viervoudig Emmy Award-winnaar John de Mol.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280