Wat doet Wayne Parker Kent eigenlijk?

Wij maken content voor merken. Geen content die je moet zien, maar content die je wilt zien. Content waar je op zit te wachten. Van (online) video's en podcasts tot social posts en online artikelen. We doen het allemaal. Af en toe maken we ook advertenties. TV-commercials, socials ads, dat werk. Als je extra veel aandacht wilt, kun je die soms goed gebruiken. Ja, wij zijn een creatief bureau, maar zeker geen traditioneel reclamebureau.

Hoe pakken jullie dat aan?
We beginnen altijd met dezelfde vraag: wat wil ons publiek zien, lezen of luisteren? Dat is ons vertrekpunt. Onze basis. Die aanpak zit kneiterdiep in ons DNA. Toen we nog online publisher waren, hebben we geleerd dat dit het beste werkt. Nu helpen we merken vanuit diezelfde gedachte. Wat hun doelstelling ook is en waar hun doelgroep zich ook bevindt. Dit doen we voor mooie klanten als Samsung, Albelli, Aldi en Henkel.

En nu zoeken jullie een…?
Fulltime stagiair design vanaf september 2022. Kan je ook eerder beginnen? Graag!Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat doe ik allemaal op een dag?Je gaat ons creatieve team helpen met de vetste designs. Voor Wayne Parker Kent en onze klanten. Social posts, decks, banners, logo's... aan het einde van je stage is je portfolio gevuld met alles waar je designhart sneller van gaat kloppen.Met wie ga ik samenwerken?Je krijgt een bureau - en vooruit ook een stoel - aan een blok met creatieve collega's. Enkele van die collega's noemen zichzelf ook designer. Die gaan je helpen en begeleiden tijdens je dagelijkse werk.at voor iemand zoeken jullie?Een leergierige, creatieve duizendpoot. Iemand die droomt over kleurenpaletten en fantaseert over typografie, vormen en patronen. Je houdt net zoveel van design, als Kanye van Kanye.Uiteraard voel je je als een vis in het water bij programma's als Photoshop, InDesign en Keynote. Maar dat is logisch. En daarnaast hou je ons jong door te laten zien wat nu hip is. Is 'hip' nog hip trouwens? Goed, je begrijpt wat we bedoelen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Dit hebben we jou te bieden:• Een marktconforme stagevergoeding• Onze hulp om jezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen in de richting waar jij graag heen wil• Wat middelmatige grappen tijdens de vrijdagmiddagborrel• Grappen die beter worden naarmate je meer van ons eigen bier, Super Helder, drinkt• Enthousiast geworden? Meld je hieronder aan!Enthousiast?Meld je dan hieronder aan! Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@wayneparkerkent.com.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Sounds like my kind of party. Hoe kom ik binnen?

• Je bent derde- of vierdejaars hbo-student op een kunstacademie of een andere vormgevingsopleiding (zoals CMD)
• Je bent fulltime beschikbaar
• Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, Engels is een pré
• Je hebt kennis van Adobe Photoshop, InDesign en Keynote
• Als je hier ook Illustrator, Figma en After Effects aan toe kan voegen, is dat helemaal mooi meegenomen (maar geen must)

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Wayne Parker Kent

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280