Wij zijn Wayne Parker Kent. Het content marketing bureau wat verantwoordelijk is voor vrijwel alle creatieve commerciële projecten binnen Mediahuis. Daarnaast ontwikkelen we ook merkstrategieën en campagnes voor internationale klanten zoals Henkel, Samsung en Mollie, direct.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je krijgt een bureau - en vooruit ook een bureaustoel - met daaromheen creatieve collega’s. Een paar daarvan zijn heel erg goed met woorden, zij bedenken de concepten die jullie vervolgens samen uitwerken. De andere zijn goed met beeld. Dit worden jouw teamgenoten. Samen zijn jullie het team wat uitblinkt in het vormgeven, illustreren, designen dan wel ontwerpen van een breed scala aan media- en marketingcampagnes.

Voor klanten, voor onze creatieve en strategische partner Mediahuis en voor onze eigen agency. Dit alles doe je bij ons op kantoor, wat zich bevindt in hartje Amsterdam. Bovengemiddeld aardige koffie. Wat bananen die af en toe zelfs rijp zijn. Iets met bier op vrijdag, en soms zelfs op donderdag.

Wat
BIEDEN WIJ?

Onze hulp om jezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen in de richting waar jij graag heen wil

Wat middelmatige grappen tijdens de vrijdagmiddagborrel

Grappen die beter worden naarmate je meer van ons eigen bier, Super Helder, drinkt

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Onze ideale stagiair heeft net zo’n hekel aan de term ‘9-tot-5-mentaliteit’ als aan een gecrashte computer voor een deadline. Iemand die graag iets nieuws leert en die prima zelfstandig kan werken. We zoeken daarnaast ook het liefst iemand die zich niet uit het veld laat slaan, en zeker niet bang is om zijn of haar briljante ideeën met het team te delen. Die kunnen we hier heel goed gebruiken namelijk. Helemaal fijn is het als je deze ook nog een beetje helder kunt visualiseren en formuleren. En het allerbelangrijkste; je houdt van designen zoals Kanye van Kanye houdt en voelt je dan ook als een vis in het water bij programma’s als Photoshop, InDesign en Keynote.

  • Je bent derde- of vierdejaars hbo-student in de richting Communicatie en Mediadesign/Audiovisuele Media/Kunstacademie
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je hebt (stage)ervaring opgedaan bij soortgelijke bureau's
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, Engels is een pré
  • Je hebt kennis van Adobe Photoshop, Keynote, InDesign en Sketch
  • Als je hier nog Illustrator aan toe kan voegen, dan is dat helemaal mooi meegenomen (maar geen must)

Werken bij Wayne Parker Kent B.V.

Meer over dit bedrijf

Wij zijn Wayne Parker Kent. Een creatief content bureau uit Amsterdam. Met een voorliefde voor digital. Wat dat betekent? Dat we merken helpen met het vertellen van hun verhaal en het opbouwen van een publiek met content, platforms en campagnes. Van how-to video’s voor Samsung tot een podcast voor Fonds Gehandicaptensport. En van een internationaal content platform voor Henkel tot een merkcampagne voor Hertog Jan. Wij maken dingen waar mensen op zitten te wachten.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Jessica Loomans

+31 035 6466281