Ben jij de ultieme beelddenker? Een designer pur sang? Maak jij graag dingen mooier, duidelijker en overzichtelijker en wil jij graag samen met een gezellig team werken aan de visuele uitstraling van één van de grootste merken van Nederland? Dan hebben wij een heel mooie uitdaging voor je!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Jouw droomstage!

Als stagiair Creative Designer ga je aan de slag bij ons interne creatieve bureau, genaamd Transavia Studios. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor alle interne- en externe content creatie van Transavia. In opdracht van interne opdrachtgevers creëer jij te gekke content.

Samen met onze Creative Director vorm je een creatief team en houden jullie je bezig met het maken van diverse online- en print-uitingen, video’s, fotografie, flat design en het bedenken van nieuwe formats/concepten. Je maakt kennis met onze huisstijl en krijgt vervolgens veel vrijheid om je creativiteit tot leven te brengen. Met deze content inspireer jij bijvoorbeeld onze passagiers om van hun reis een prachtige ervaring te maken of informeer je onze collega’s over wat er speelt in de dynamische wereld van de luchtvaart. Als ware storyteller neem jij (potentiële) klanten, partners en collega’s mee in een visuele reis vol verhalen, informatie en inspiratie.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij zijn een team en dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Jouw ontwerpen zullen te zien zijn op platformen met een groot bereik;
 • Topapparatuur om jouw creaties op en mee te maken;
 • Begeleiding vanuit je stagebegeleider die jarenlange ervaring heeft in het vak;
 • Een toffe stageplek met uitzicht op de landingsbanen van Schiphol;
 • Een stagevergoeding.

Aan de slag! Ben jij de stagiair die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Upload naast je CV ook je motivatiebrief en portfolio. Check voorafgaand of je stageperiode en de hoeveelheid stage uren passen bij de stage. En wie weet zien we je snel op Schiphol!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Dit ben jij Je zit in je 3e of 4e jaar van een relevante hbo- of wo-opleiding, storytelling zit in je bloed en geen detail gaat aan jou voorbij. Daarnaast herken jij je in het volgende:

 • Je bent thuis in de volgende Adobe programma’s: Illustrator, InDesign & Photoshop;
 • Kun je ook editten en/of animeren? En heb je ervaring met Premiere Pro en After Effects? Dan is dat zeker een pré;
 • Je bent flexibel en een echte teamspeler. En nog wel het meest belangrijke: je bent altijd in voor een grapje;
 • Je vindt het leuk om zelf projecten op je te nemen en kan deze verantwoordelijkheid ook dragen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je bent op zoek naar een fulltime stage voor 5 á 6 maanden. Afstuderen is voor deze stage geen optie.

Werken bij Transavia

Meer over dit bedrijf

Transavia is een budgetluchtvaartmaatschappij die in 1965 is opgericht. Al meer dan 50 jaar lang brengen wij onze passagiers met veel plezier naar de mooiste zakelijke en vakantiebestemmingen in Europa. Transavia is onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep. Daarmee behoren we tot de grootste luchtvaartgroep van Europa.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280