Wij zijn vanaf september 2024 (startdatum in overleg) op zoek naar een stagiair die samen met ons social media-team concepten bedenk en content ontwikkelt voor het Whatsapp Broadcast Channel en Instagramkanaal van de VPRO.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Via social media bereikt de VPRO rechtstreeks een miljoenenpubliek. Als stagiair maak je deel uit van Team Online (afdeling Publiek en Marketing). Je draagt bij aan het creëren en uitserveren van VPRO content op ons Whatsapp Broadcast Channel en andere kanalen.

Je wordt daarin begeleid door een team van specialisten. Je leert online plannen te ontwikkelen, je creëert en selecteert content en kent aan het einde van je stage de ins outs van een social kanaalstrategie. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit ondersteunende en uitvoerende taken zoals:

  • • Het illustreren en/of vormgeven van social content
  • • Contentcreatie voor de titels van de VPRO op Whatsapp Broadcast Channel en Instagram.
  • Meedenken over online activaties.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een fijne en gezellige stageplek waar je veel gaat leren.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Een online talent met veel creativiteit, beeldskills (illustratie, vormgeving, photoshop, montage), taalgevoel en enthousiasme voor de rol van stagiair Team Online.

De ideale social media stagiair die wij zoeken:

  • Studeert aan een MBO/HBO-opleiding op het gebied van multimedia design, illustratie of vormgeving
  • Weet feilloos de weg op social media en is op de hoogte van de nieuwste trends
  • Heeft kennis van Adobe programma’s zoals Photoshop en Premiere
  • Heeft taalgevoel en is creatief
  • Is een teamspeler

Werken bij VPRO

Meer over dit bedrijf

Je kent ons van programma’s als De Avondshow met Arjen Lubach, Tegenlicht, Dorst, Sekszusjes TV, Plakshot en 3voor12. We produceren een hele hoop, van serieus tot satire. En we zoeken altijd stagiairs.

Om bijvoorbeeld mee te produceren aan onze reisseries, om deel uit te maken van onze (web)redacties of om bekendheid voor onze programma’s te genereren bij Publiek Marketing. Voor nieuwsgierige, creatieve en talentvolle schrijvers, video- en radiomakers, vormgevers, producers of marketeers is er bij ons altijd plek.

Als VPRO zien wij de kracht van diversiteit en doen we ons uiterste best daarnaar te streven. We willen graag een inclusieve organisatie zijn en vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en je verder kan ontwikkelen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280