Stagiair gezocht voor het art department van Flikken Maastricht. Per 13 Mei 2023 zijn wij voor het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht op zoek naar een enthousiaste stagiaire die wil meedraaien bij het art department. Wil jij graag werkervaring op doen en leren hoe het werkt op een filmset? Solliciteer dan nu!

Flikken Maastricht, geproduceerd door Hollands Licht, is de welbekende politieserie het rechercheteam volgt tijdens hun spannende avonturen in Maastricht .

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

De werkzaamheden bestaan uit de dagelijkse beslommeringen van het art department: sets op - afbouwen, rekwisieten inkopen/ maken, grafische rekwisieten maken en allerhande andere creatieve bezigheden. Dit alles met een superleuk en ervaren art department.

Rijbewijs en eigen vervoer zijn fijn maar geen must. Hotelovernachting in Maastricht is mogelijk!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leerzame interessante stage bij een ervaren crew.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zoeken twee stagiaires: het is fijn als je het leuk vindt om op de set de setdresser te assisteren, of als je van grafisch werk houdt en ervaring hebt met het Adobe pakket.

Een flexibele houding en een creatieve insteek zijn gewenst, en verder houden we van een goed humeur en gezelligheid.

Een rijbewijs en auto zijn fijn maar niet noodzakelijk.

Je moeten (bijna) alle draaidagen beschikbaar en in Maastricht zijn, het is geen parttime stage!

Werken bij Hollands Licht B.V.

Meer over dit bedrijf

Hollands Licht is ontstaan toen Warner Bros. ITVP Drama Nederland en BlazHoffski Drama besloten hun scripted-activiteiten te bundelen. Met een bevlogen en ervaren team streven wij naar dramaproducties van de hoogste kwaliteit voor Nederlandse en internationale zenders en platformen. De producenten vullen elkaar aan in achtergrond en expertise en delen een grote liefde voor fictie waarmee we creatief talent een podium willen geven en de kijkers willen verrassen en vermaken met bijzondere verhalen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280