Ben jij een gepassioneerde animatiestudent die niks liever wil dan creatieve producties maken in verschillende stijlen en technieken? Word je blij van nieuwe uitdagingen en concepten om je tanden in te zetten? Barst je ongeveer uit elkaar van gave animatie-ideeën en kun je niet wachten om die te delen met een enthousiast jong team?? Lees dan snel verder.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Dan zit je goed bij Devion! Want bij ons kun je je ideeën niet alleen delen, maar ze ook uitvoeren. Ons team hoort heel graag jouw creatieve oplossingen en staat open voor al je suggesties. Zodat we samen de gaafste bewegende content kunnen maken voor onze klanten.

Koffie halen en alleen standaard productiewerk doen? Vergeet het maar! (Hoewel een lekker bakkie op zijn tijd niet verkeerd is.) Je bent een volwaardig onderdeel van het team en werkt mee aan alle producties. Je bent betrokken bij onze conceptontwikkelingen, krijgt eigen videoprojecten en leert veel over videomarketing. En je kunt natuurlijk helemaal losgaan met je animatie-skills! Zo laat je, samen met ons, Devion en onze klanten steeds weer in de schijnwerpers staan. Je werkt in een team met een videoproducent, videoconcepters, art-directors, editors en marketeers.

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Een dynamische online video omgeving met veel ambitie
 • Een informele en gezellige bedrijfscultuur waarin je continu wordt uitgedaagd
 • Een stagevergoeding van € 300,-
 • Creatieve videoprojecten voor diverse klanten
 • Collega’s die (denken dat ze) grappig zijn
 • Leuke teamuitjes
 • Én je werkt in het tofste kantoor van Almere

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je volgt een HBO opleiding gericht op media, animatie en / of motion graphics
 • Je bent nieuwsgierig, werkt graag hard, maar houdt ook van een grapje op zijn tijd.
 • Je wilt jezelf iedere dag uitdagen en verbeteren in zowel je gevoel voor compositie, beweging, verhaal en geluid.
 • Je hebt affiniteit met online video en kan je weg vinden in programma’s als Adobe After effects, Adobe Illustrator en Adobe Premiere.
 • Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar

Werken bij Devion videomarketing

Meer over dit bedrijf

Devion is een full service videomarketing bureau. Een bonte verzameling van aandachtige creatievelingen, constant op zoek naar de mooiste onontdekte verhalen. Door inspirerende merken en bezielde bedrijven zichtbaar te maken, creëren we verhalen die elke kijker weten te raken. Zo brengen we voor (internationale) klanten als Bol.com, NS, TomTom, Noordhoff en Action de best passende video’s, op de meest effectieve manier, bij de juiste ontvangers. Met een klein en ambitieus team werken we op ons splinternieuw kantoor in Almere. We bedenken creatieve videoconcepten die aansluiten op de videostrategie van onze klant. We maken branden video content zoals brandingvideo’s, instructievideo’s, productvideo’s, animatievideo’s en ga zo maar door. En helpen onze klanten bij de inzet van de video’s online.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280