Door de groei van ons bedrijf zijn we per direct op zoek naar een stagiair 3D artist, kan gedurende het gehele jaar de stage periode starten. Ben jij op zoek naar een uitdagende (meewerk)stage, waarbij je niet alleen maar verantwoordelijk bent voor het halen van koffie? Een stage waarbij je echt onderdeel bent van het team en niet alleen maar “de stagiair(e)” bent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Wanneer je onderdeel wordt van ons team ben je mede verantwoordelijk voor het 3D visualiseren van producten, diensten en projecten. Tijdens de ontwikkeling van visualisaties is het van belang dat er niet alleen op de grote lijnen gelet wordt, maar ook op de kleinste details.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je bent een echte aanpakker die doelgericht te werk gaat en aandacht besteed aan de kleinste details. Je hebt geen “9 tot 5” mentaliteit en geen problemen met het krijgen van feedback. Daarnaast lijkt het je leuk om ideeën te ontwikkelen en uit te werken. Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een “down to earth” hbo omgeving waarbij aanpakken en eigen initiatief belangrijk is.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden jou een leuke en leerzame stage waarbij je echt onderdeel bent van een team. Het is voor ons belangrijk dat je het tijdens jouw stageperiode naar je zin hebt. Daarnaast lunchen we met elkaar en op vrijdag middag is er een drankje om gezellig het weekend in te luiden.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Een (passende) mbo 4 of hbo opleiding
  • Stageperiode van minimaal 6 maanden
  • Affiniteit met de volgende software: SketchUp/ 3D max/ Vray/ Photoshop
  • Gevoel voor vormgeving op het gebied van zowel interieur als exterieur
  • Het kunnen lezen van CAD-tekeningen

Werken bij DW Animations

Meer over dit bedrijf

DWanimations is een jong en dynamisch bedrijf dat ontstaan is uit een passie voor ontwerpen en het beeldend neer willen zetten van ideeën, producten en diensten. Wij specialiseren ons op het gebied van 3D-visualisaties.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP