Animatoren zijn onmisbaar in de wereld van video en daarom zoeken wij jou! Weet jij alles van After Effects, illustraties tot leven wekken en storyboarding? Kom dan vanaf september stagelopen bij de Clipjesfabriek!

Als echte young professional zet jij met 9 andere stagiairs mediaproducten neer voor opdrachtgevers door het hele land. Iets voor jou? Lees dan snel verder, solliciteer direct en zet een link naar je portfolio in je motivatie! Let op, we willen echt je animatieskills zien en zijn niet op zoek naar frame-by-frame animaties.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als animatie stagiair bij de Clipjesfabriek ga jij aan de slag met de tofste geanimeerde videobranding voor bedrijven en instellingen. Ook weet jij als geen ander hoe je complexe processen van opdrachtgevers visueel maakt in een uitleg-animatie. Zowel in iconen als met karakters en omgevingen.

Je brengt jouw eigen creatieve ideeën in de illustraties tot leven en maakt er een echt beeldverhaal van. Motion graphics hebben geen geheimen voor jou en je weet als geen ander hoe je sound design inzet om jouw video compleet te maken! Je kan goed samenwerken met een editor om video’s te finetunen en naar een hoger niveau te brengen. Iets voor jou?

Wat
BIEDEN WIJ?

We hebben niet voor niets een prijs voor het beste leerbedrijf in de wacht gesleept. Door middel van workshops en instructiemomenten op het gebied van camera, montage, animatie, sound design, social media en nog veel meer word jij in korte tijd helemaal klaargestoomd voor het werken in de professionele mediawereld.

Als animatie stagiair heb je wekelijks contact met een echte animatie koning! Samen brengen jullie de kwaliteit van jouw werk naar een nog hoger niveau. Een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen input en creativiteit, een professioneel team van jong talent, een gezellige vrijmibo, stagevergoeding én natuurlijk werkervaring bij grote opdrachtgevers!

Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu met je CV én portfolio via Mediastages.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wat verwachten we van jou? 

  • Een gevoel voor vormgeving en trends
  • Affiniteit met After Effects en Illustrator
  • Enthousiasme en nieuwsgierigheid
  • Je bent beschikbaar van 28 augustus t/m 27 januari.
  • Initiatief en creativiteit
  • Je weet hoe je innovatie schrijft
  • Je bent een teamplayer en houdt van een vrimibo

Werken bij Clipjesfabriek

Meer over dit bedrijf

Een energiek en creatief mediabedrijf: dát is de Clipjesfabriek in Almere. Een plek waar young professionals met een unieke blik en innovatieve skills video’s, foto’s, animaties, podcasts en livestreams maken. Deze mediafabriek is gespecialiseerd in korte en doelgerichte clips die effectief worden verspreid via sociale media. Iets wat tegenwoordig steeds belangrijker wordt; communiceren met bewegend beeld. Samen werken we aan creatieve concepten en formats voor video, die bedrijven en instellingen publiceren op sociale media, websites en/of de publieke omroep. Denk aan infoclips, promovideo’s, rondleidingsclips, social media content, portretvideo’s, en natuurlijk animaties. Dit doen we voor onder andere voor de Gemeente Almere, het ROC van Amsterdam, het DELA Fonds, Provincie Flevoland, Trimbos Instituut, Mediastages, ManpowerGroup, de nieuwe bibliotheek Almere en Brandweer Gooi en Vechtstreek & Flevoland. We opereren vanuit hartje centrum van Almere, maar filmen door het hele land!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280