Wil je graag creatief bezig zijn met online content en social media? Vind jij het leuk om je helemaal in te leven in onze websitebezoekers én houd je daarbij ook nog van wijn, lekker eten en online marketing? Dan is deze stage echt wat voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat ga je leren?

Tijdens jouw stage ga je meewerken op de e-commerce afdeling. Je leert alles over online marketing, SEO-foefjes en content genereren. Je gaat je o.a. bezig houden met het bedenken en uitvoeren van online marketingactivaties op social media. Je kunt je straks helemaal inleven in onze online klanten en je geeft ze alle informatie die ze nodig hebben in verschillende vormen van content via social media en nieuwsbrieven. Tot slot ga je natuurlijk ook wat leren over ons bedrijf, de branche en ons lievelingsproduct: wijn!

Hoe kan een werkdag eruit zien?

Je werkt 2 dagen op kantoor (maandag en donderdag) samen met jou drie collega’s van e-commerce. De overige dagen ga je vanuit huis aan de slag. Je werkt met een overzichtelijke weekplanning en je hebt teams en je mailbox altijd open. Je werkt relevante content uit voor onze online campagnes. Dit kan zijn:

 • Instagram en Facebook posts/story’s ontwerpen
 • Video’s van influencers en wijnkenners bewerken met Première Pro en After Effects
 • Contact leggen met influencers en wijnkenners
 • Nieuwsbrieven opmaken
 • Je verdiept je in onze online bezoekers, in ons assortiment en bedenkt nieuwe creatieve activaties die passen bij onze visie, doelgroep en plannen.
 • Je hebt een frisse, vooruitstrevende blik en houdt trends en ontwikkelingen op het gebied van Social Media en online marketing goed bij.

Wat
BIEDEN WIJ?

Over dit bedrijf:

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de wijnbranche. Zij leveren onder andere wijn aan supermarkten en Horecazaken. Sinds kort levert het bedrijf ook wijn direct aan de consument via een online wijnwinkel. De e-commerce afdeling houdt zich met name bezig met deze webshop. Hier ga jij aan de slag! Omdat deze afdeling nog vrij nieuw is, leer je veel – maar kun je ook veel bijdragen.

De sfeer binnen het bedrijf is informeel en we houden allemaal wel van een lekker wijntje en gezelligheid. Je krijgt binnen dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding én korting op wijn. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van hbo-studenten. Bereikbaarheid Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer (er gaat een bus vanuit Utrecht Centraal en Hilversum Centraal). De bereikbaarheid met de auto is ook erg goed!

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Dit ben jij:

 • je bent creatief en ondernemend - Je bent enthousiast en flexibel
 • Je bent digitaal onderlegd
 • Je hebt affiniteit met social media
 • Je houdt van content genereren, in beeld en tekst
 • Je bent goed met taal en woorden
 • Je hebt goed gevoel voor beeld en design 
 • Pré: Je kan overweg met Adobe Creative Cloud (Photoshop/InDesign/AfterEffects)
 • Pré: Je houdt zo nu en dan van een lekker wijntje en goed eten

Werken bij LFE

Meer over dit bedrijf

LFE is actief in de wijnbranche. Zij leveren onder andere wijn aan supermarkten en Horecazaken. Sinds kort levert het bedrijf ook wijn direct aan de consument via een online wijnwinkel Vinify. De e-commerce afdeling houdt zich met name bezig met deze webshop. Hier ga jij aan de slag! Omdat deze afdeling nog vrij nieuw is, leer je veel – maar kun je ook veel bijdragen. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en we houden allemaal wel van een lekker wijntje en gezelligheid.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280