Stepping Stone is op zoek naar een stagiair op het gebied van Media en Marketing voor een periode van vanaf 3 tot 6 maanden.

We zijn een jong productiehuis en produceren diverse soorten tv-programma’s voor zowel commerciële als publieke omroepen. We werken met een vast klein team en zijn gevestigd op een centrale plek in Amsterdam. Naast ons vaste team hebben we verschillende teams werken per programma. Voorbeelden van programma’s die we hebben geproduceerd, zijn: Het Dorp, Eens ging hier de zee tekeer, Swanenburg, De slet van 6 VWO en Moordtieten.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Op deze plek beheer je de social media van Stepping Stone, creëer je conent voor nieuwe programma’s en zog je voor het bijhouden van de websie en de nieuwsbrief. Je houdt van beeld en woord en hebt een enorme brede interesse. Je kent de wereld van Tiktok en Instagram en hebt gevoel voor merken.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Wij bieden een leuke en leerzame stage in een dynamisch bedrijf.
  • We houden van gezelligheid en vrijheid in je werkzaamheden.
  • Wij bieden een marktconforme stagevergoeding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je hebt ervaring met Office en Social Media (Tiktok, Instagram en Facebook) 
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent creatief Je volgt een opleiding op MBO- of HBO-niveau
  • Je kunt zelfstandig werken

Werken bij Stepping Stone Producties

Meer over dit bedrijf

Stepping Stone is een jonge productiemaatschappij in Amsterdam. We hebben een informele, dynamische cultuur en als je ergens alle facetten van het TV vak kunt leren is het wel bij ons. Stepping Stone Producties produceert content voor alle publieke en commerciële omroepen en voor commerciële partijen. Van drama, inhoudelijke documentaireseries, entertainment tot content voor een jonge doelgroep.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280