Je kunt nu stagelopen op de meest veelzijdige mediaopleiding van Nederland, in ‘Mediastad’ Hilversum. Doe je een vormgevingsopleiding (mbo of hbo) en ben je ook goed met video? En vind je het leuk om anderen ook wat te leren?

Bij het MBO College Hilversum, afdeling Media Productie zoeken we een stagiaire die het geen probleem vindt om tijdens zijn stage ook naar school te gaan.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je draait mee met het docententeam van Media Productie. Zij leiden studenten op tot producers voor TV, Radio, Social Media, Evenementen en Webredactie. Je houdt de website bij en draagt een steentje bij aan de uitstraling van de opleiding.

Daarnaast assisteer je docenten bij opdrachten in de les, zoals het maken van TV- en radio uitzendingen, een website of tijdschrift.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een gezellig team vol bevlogen mbo-docenten die allemaal uit de mediawereld komen. Wij zijn dol op onze studenten, die uit alle hoeken van Nederland komen om bij ons het mediavak te leren.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Een student Mediavormgeving, interactive design, AV, Media Redactie of andere mbo-opleiding op mediagebied. Of je doet een opleiding Creative Business of grafische vormgeving op het hbo. En je bent nieuwsgierig naar hoe het onderwijs er vanaf de ‘andere kant’ van de klas uitziet.

Werken bij UnderConstruction.tv

Meer over dit bedrijf

Op de website Underconstruction.tv, het platform van de opleiding Productie op het MBO-college Hilversum, wordt de content door studenten zelf bedacht, gemaakt en aangeleverd. En dat is ook het uitgangspunt van de website: het platform voor en door studenten. Naast de website hebben we ook een Instagram-, Facebook-, LinkedIn-, Vimeo- en Twitchaccount.

www.underconstruction.tv

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280