Op zoek naar een leuke afwisselende stage in een team van creatieve ontwerpers en content makers, waarbij samenwerken en creativiteit hoog in het vaandel staan? Ben je gek op televisie, evenementen en video? Zou je je (Graphic-) steentje willen bijdragen aan programma's als Wie is de Mol?, De Verraders, Rijdende Rechter, Vtwonen, CupCakeCup en het 5-mei concert?

Dan is onze Motion Graphics stage iets voor jou! De Studio van IDTV geeft grafische ondersteuning aan alle afdelingen binnen ons bedrijf (Broadcast, Zakelijke Markt en ICP). Het is een klein team bestaande uit 2 Graphic Designers, een Video Producer en een handjevol stagiairs.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als Motion Graphic Designer (stage) wek jij ontwerpen en ideeën visueel tot leven. Jouw focus ligt op bewegend beeld, dat is namelijk helemaal aan jou besteed. Onze Grafisch Vormgevers worden jouw beste vrienden, waarmee je samen zorg draagt voor het creatieve proces: van idee, naar design tot bewegend beeld.

Je gaat bij ons vooral aan de slag met het maken van leaders, bumpers, animaties en bewegende infographics voor televisieprogramma’s, evenementen en online video’s. Het maken hiervan doe je altijd in samenwerking met de opdrachtgever en onze Graphic Designers. Naast hard werken is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning in de vorm van o.a een pool- en voetbaltafel.

Wat
BIEDEN WIJ?

Naast een mooie ervaring, een breder netwerk en veel meer kennis bieden wij:

  • Een veelzijdige stage in een informele werksfeer (geen mannen in pakken, gewoon je sneakers aan)
  • Een stage waarin je zelfstandig en in teamverband kunt werken
  • De mogelijkheid om je op verschillende gebieden te ontwikkelen
  • Inzicht in de dynamiek binnen een groot mediabedrijf
  • Een potje poolen als je een middagdipje hebt
  • En last but not least een gezellige huiskamer waar je voor €3,75 uitgebreid kunt lunchen

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Bent creatief en enthousiast
  • Beheert After Effects, Premiere, Illustrator, Photoshop (Adobe CC)
  • Nieuwsgierig en interesse in televisie en evenementen
  • Ook nog nog eens handig met Cinema 4D? Dat is voor ons een pre!

Werken bij IDTV

Meer over dit bedrijf

IDTV is een echte verhalenmaker. A storytelling company. Wij weten als geen ander dat we met een boeiend verhaal de doelstellingen van onze klanten kunnen realiseren. Dat we daardoor mensen raken, in beweging krijgen, motiveren en zelfs veranderen. Wij vertellen al meer dan 40 jaar verhalen. Wij kennen de macht van de zappende kijker. En begrijpen hoe je aandacht krijgt en vasthoudt. Hoe je mensen verleidt om de verhalen van onze klanten door te laten vertellen. Want een goed verhaal reist zelfstandig de wereld over. Wij weten hoe je een verhaal maakt. Of het nu gaat om organisaties, merken, producten, diensten, processen of culturen. Wij zorgen ervoor dat verhalen vorm en lading krijgen. Dit doen wij in de vorm van events, programma’s, video en online.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Jessica Loomans

+31 035 6466281