Ben jij derdejaars of vierdejaars student en op zoek naar een stage als illustrator of animator? Wil je dat doen bij een leuk bedrijf waar je veel kunt leren en aan gave projecten kunt werken? Of wil je binnenkort afstuderen? Dat komt goed uit!

Want bij in60seconds hebben we het hele jaar door meerdere stageplekken beschikbaar!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

We hebben ons stagetraject zo ingericht dat je in korte tijd veel verschillende werkzaamheden krijgt en daarmee alle facetten van het maken van animaties de revue ziet passeren. Een deel van je stage werk je mee aan opdrachten voor uiteenlopende klanten. Hierbij leer alle stappen van het proces kennen. Van conceptontwikkeling, storyboarding, copywriting tot vormgeving (en evt animatie en sounddesign). Hierin krijg je uiteraard veel begeleiding en de tijd om zaken uit te proberen.


Het andere deel van je stage werk je zelfstandig aan een eigen opdracht die je samen met je stagebegeleider – die zich als opdrachtgever opstelt – bedenkt. Wat betreft je stageopdracht heb je zelf de volledige regie in handen en houd je ook voortgang en planning in de gaten.


Expertise die je bij ons bedrijf opdoet in het werken voor klanten, kun je uiteraard mooi toepassen binnen je stageopdracht. Benieuwd naar je voorgangers? Neem een kijkje op onze website bij de opdrachten van oud stagiairs!

Wat
BIEDEN WIJ?

Tijdens je stage wordt je begeleid door een eigen stagebegeleider, een ervaren creatief die jou inspireert!


Sinds november 2019 houden we met in60seconds kantoor in de Houthavens van Amsterdam. Het is een nieuw kantoor met focus op professioneel, prettig en efficient kunnen samenwerken. We hebben ruimte. Mooi uitzicht. Het is goed bereikbaar. Overal whiteboards en teken mogelijkheden. Een tafeltennistafel.


Met ons kantoor maken we Amsterdam ook een stukje groener. We hebben namelijk heel veel planten. Als groentje ga je dus aan de stage lopen in een omgeving die qua kleur helemaal bij je past. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zoeken een creatief, enthousiast, leergierig, gezellig en capabel persoon voor onze stage. Je motivatie en portfolio laten zien dat je interesse hebt in het vakgebied, onderzoekend bent ingesteld en gevoel hebt voor zowel inhoud als vorm.

We hebben de afgelopen jaren stagiairs gehad van Hogeschool Zuyd, de Hogeschool van Amsterdam, Avans Hogeschool, Saxion Hogescholen, Hogeschool Utrecht, de Willem De Kooning academie, Hogeschool Rotterdam en de HAN.

Werken bij in60seconds

Meer over dit bedrijf

in60seconds ontwikkelt infographics, explanimations en interactieve visualisaties. We zijn gespecialiseerd in het overbrengen van een complexe boodschap in korte tijd. We werken voor veel verschillende opdrachtgevers - van overheid tot start-ups en alles wat daartussen zit. We delen ons kantoor met zusterbedrijf en visual consultancy bureau Getting the picture.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280