Iedere werkdag, bij BNNVARA op NPO 1, hét programma waar om 19 uur ’s avonds de woonkamer stil voor wordt – om daarna vervolgens flink over door te praten met elkaar. Om beurten ontvangen presentatoren Sophie Hilbrand en Khalid Kasem hoofdrolspelers uit het nieuws voor scherpe, inspirerende en onderhoudende gesprekken. Ze laten stemmen aan het woord die nog niet eerder zijn gehoord en maken plaats voor verhalen die te weinig worden verteld. Van maatschappij tot wetenschap, wereldnieuws tot human interest. Daarnaast biedt het programma een podium aan entertainment, sport, literatuur, kunst, cultuur en natuurlijk.. live muziek!

Wij zijn op zoek naar een stagiair Motion Graphic Designer.


Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Onze vaste designer zal door jou ondersteunt worden, maar in de loop van de periode zal je ook zelfstandig projecten gaan realiseren. Je zult in opdracht content met door jou gemaakte graphics aanvullen en versterken, maar eigen ideeën worden zeer gewaardeerd: the sky is the limit.

We zoeken iemand die van meerdere markten thuis is. Je bent handig met After Effects, Photoshop en Illustrator, maar ook handig in de integratie van video. Je maakt deel uit van de redactie en denkt op dagelijkse basis mee met het visueel verrijken van de gesprekken. In een klein beeldteam worden vervolgens, in overleg met de redacteuren, de ideeën uitgewerkt.

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Een leerzame stage waarbij je een goed beeld krijgt van wat er allemaal nodig is om een uitzending te maken.
 • Alle spullen die je nodig hebt om je werk te kunnen doen.
 • De lunch en het diner worden elke dag verzorgd.
 • Een stagevergoeding van € 475,- per maand.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Creatief denken in beeld
 • Werken met een scherpe, dagelijkse deadline
 • Zelfstandig maar ook in teamverband kunnen werken
 • Goed op de hoogte wat speelt in Nederland en kunnen inschatten wat interessant is voor het programma Khalid & Sophie
 • Snel en creatief werken met After Effects
 • Snel en creatief iets bewerken in Photoshop
 • Snel en creatief in video-editing (pre)
 • Beschikbaar vanaf half januari t/m eind mei

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, 3 Op Reis, Zembla, De Nieuws BV en BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280