The Walt Disney Company vermaakt, informeert en inspireert mensen over de hele wereld door de kracht van ongeëvenaarde verhalen, die de iconische merken, creatieve geesten en innovatieve technologieën weerspiegelen waar families al meer dan 90 jaar van houden. Wil je ook magie creëren voor onze prachtige merken als 24Kitchen, National Geographic, STAR, Disney Channel, Disney XD en Disney Junior en ESPN, dan is dit je kans om het eerste hoofdstuk van je carrièreverhaal te beginnen en te helpen bij het creëren van de magische ervaringen waar Disney wereldwijd bekend om staat.

Deze stage is bij de Creative Department, onderdeel van The Walt Disney Company Benelux gevestigd in Amsterdam Noord. Bij Disney zijn we op zoek naar een stagiair grafisch vormgeving. Ben jij een creatieve vormgever en ben je op zoek naar een uitdagende stageplek? Wil je meewerken aan onze mooie merken, 24Kitchen, National Geographic, STAR, Disney Channel en ESPN! Dan heb je die nu mooi gevonden… BE PART OF THE MAGIC!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

 • Samen met het creatieve team werk je mee aan projecten voor onze merken voor zowel onair als online.
 • Vanuit een concept het creëren van visueel aantrekkelijke content die past bij al onze merken. ( eventueel a.d.h.v een huisstijlhandboek )
 • Samenwerken met de promomakers en motion graphics designer, projecten aanvullen met vormgeving. ( titels, logo’s, vormgeving, etc.. )

Wat
BIEDEN WIJ?

 • 5 dagen per week waarvan 4 op kantoor in Amsterdam Noord
 • Een internationale werkomgeving
 • Een mooie kans om mooie designs te maken voor grote merken.
 • Een stimulerende en creatieve werkomgeving met begeleiding en coaching van ervaren professionals.
 • Een stagevergoeding van € 500,- per maand.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • 3e of 4e jaars student op een grafisch of multi media gerelateerde opleiding.
 • Ervaring met Photoshop, Illustrator en Indesign.
 • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.
 •  Je bent creatief, enthousiast en nauwkeurig.
 • Affiniteit met series en sport ( het nederlandse voetbal ) 
 •  Kwaliteit staat voorop en werken met deadlines is voor jou geen enkel probleem.

Werken bij The Walt Disney Company Benelux

Meer over dit bedrijf

The Walt Disney Company is, samen met haar dochterondernemingen en affiliates, een leidende en diverse internationale familie-entertainment- en mediaonderneming die o.a: Disney-parken, ervaringen en producten omvat. Hiernaast houdt het bedrijf zich bezig met de distributie van Disney media en entertainment, verdeeld over de drie contentgroepen: Studios, General Entertainment en Sport, die zijn gericht op het ontwikkelen en produceren van content voor DTC, theatrale en lineaire platforms. Disney is een Dow 30-bedrijf en had in het fiscale jaar 2020 een jaaromzet van 65,4 miljard dollar. The Walt Disney Company is al meer dan 80 jaar actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en heeft duizenden mensen in dienst in deze regio. Naast Disneyland Parijs en haar andere iconische merken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Studios en ESPN, vermaakt, informeert en inspireert The Walt Disney Company EMEA miljoenen consumenten in meer dan 130 landen met de kracht van ongeëvenaarde storytelling. Daarnaast is Disney+, de direct-to-consumer streamingdienst van het bedrijf, momenteel beschikbaar in 17 markten in heel Europa.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280