Jij wilt een front-end stage, je snapt wat Vue.js en NuxtJS is en je wilt er graag mee aan de slag. Of… Jij wilt liever een back-end stage, je snapt iets van Azure, NodeJS en GraphQL en wilt daar graag mee aan de slag.

Kortom… Jij bent op zoek naar een stage als developer, jij wilt meer leren, je talent inzetten in een digitale omgeving bij een creatief mediabedrijf. Je wilt werken aan apps, websites en andere interactieve producten. Jij zoekt de leukste en interessantste stage en wij zijn op zoek naar jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je wordt onderdeel van het team Studio Digitaal, waarmee je onderdeel wordt van het scrum-team. Een team met professionele developers en designers en een productowner. Je gaat ons helpen om onze tech-stack te vernieuwen. Je krijgt een eigen opdracht waarbij je zelf de verantwoordelijkheid en de vrijheid krijgt om deze aan te pakken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Het team van Studio Digitaal is een gemotiveerd en ambitieus team. In een open sfeer wordt er hard gewerkt om de EO mee te laten groeien in de digitale wereld die dagelijks verandert.

Wat kun je bij ons leren?

  • werken aan apps en websites
  • ontwikkelingen van interactieve producten
  • meedraaien in een professioneel scrum-team
  • verantwoordelijkheid voor een eigen opdracht

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een HBO studie richting Informatica
  • Je houdt van structuur en kwaliteit
  • Je wilt graag nieuwe technieken leren en hoe je deze toe kunt passen in projecten
  • Je kunt makkelijk zelfstandig werken
  • Je kent de missie van de EO en je wilt daarin bijdragen

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De EO is een eigentijds christelijk mediabedrijf wat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen. We willen verhalen laten horen die ertoe doen en die mensen inspireren. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s. Samen met zo’n 400 professionals maken we content voor tv, radio, online, bladen en organiseren we evenementen. De EO is een inspirerende, professionele en gastvrije organisatie waar verbinding voorop staat.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280