Sportliefhebbers met een passie voor social media, opgelet! Deze stage bij Ziggo Sport kan jouw carrière in de (sport)media een kickstart geven.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Tijdens deze stage hou je de social media kanalen up-to-date met creatieve en op de actualiteit gerichte visuals en video’s. Ook redigeer je content voor onze website. Tijdens je het werk kijk je waar kansen liggen om fans te winnen en engagement te genereren met mooie posts. Je maakt een content-planning met de meest aansprekende en belangrijke wedstrijden/races/events, waardoor je zoveel mogelijk volgers enthousiast maakt voor onze live content op tv.

Samen met een team jonge content creators voorzie je elke dag een miljoenenpubliek van gave beelden. Bij Ziggo Sport werk je niet alleen met unieke beelden - maar ook met bekende analisten, presentatoren en commentatoren wiens talent je inzet.

Je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen en een netwerk op te bouwen in de dynamische (sport)media-wereld.

Werktijden zijn in principe van 09:00 tot 17:00, maar sport stopt nooit. Daarom zijn er ook mogelijkheden om mee te draaien in de avond- en weekenddiensten, waarin je de actie van heel dichtbij meemaakt.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een enthousiast team sportfanaten, die de unieke content van Ziggo Sport zo mooi mogelijk weg wil zetten. Daarnaast bieden we je kansen om je skills te ontwikkelen, netwerk op te bouwen en ondersteunen we je bij je schoolopdrachten waar nodig.

Met jouw inbreng zorg je ervoor dat de redactie meer zaken kan aanpakken. Omdat we met een kleine groep vaste redacteuren werken, maar heel veel wisselende diensten hebben, zal je met verschillende medewerkers en externe freelancers te maken hebben binnen het Ziggo Sport Social Media team.

Ziggo Sport is een erkend leerbedrijf. We helpen je graag met opdrachten voor je opleiding. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een mooi netwerk in de (sport)media op te bouwen, dankzij onze vele partners.

Er is een stagevergoeding beschikbaar.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je hebt een creatieve mindset met oog voor detail 
  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en volgt een opleiding op dat niveau waarin je te maken hebt met de skills die wij van je vragen.
  • Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op digitaal gebied.
  • Je hebt uitstekende computervaardigheden.
  • Je beheerst video-editing (Adobe Premiere), hebt Photoshop-skills en bent volledig thuis op de social media kanalen Twitter, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube.
  • Je bent vaardig in het schrijven, beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes en weet pakkende teksten te plaatsen.
  • Je neemt zonder te aarzelen het initiatief. Je hebt durf: ook om fouten te maken.
  • Je bent open en gaat makkelijk nieuwe situaties en contacten aan
  • Je hebt veel kennis van de sporten die wij uitzenden: voetbal, Formule 1, basketbal, tennis, golf, atletiek, volleybal, handbal, wielrennen, hockey, rugby en nog veel meer.

Kortom: je bent een sportliefhebber pur sang en wil die passie graag overbrengen.

Werken bij Ziggo Sport

Meer over dit bedrijf

Ziggo Sport is de sportzender van Nederland, gratis te zien voor Ziggo-klanten. Kijk de spannendste races en beste duels live op Ziggo Sport.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280