Stepping Stone Producties is een productiehuis en produceert diverse soorten tv-programma’s en (drama)series voor zowel commerciële als publieke omroepen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair voor onze creatieve en programma ontwikkel afdeling

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat de creatieve afdeling van ons bedrijf ondersteunen. Je hebt ideeën in overvloed en gaat helpen om al deze ideeën te ontwikkelen tot formats en uit te werken voor een pitch. Je doet actie mee aan brainstorms voor nieuwe programma’s. Wij zijn op zoek naar een creatieve alleskunner. Hierbij zal jij je ook bezighouden met het ontwerpen van flyers, het filmen van bijvoorbeeld een back-stage video van een tv programma of online productie en deze video zelf monteren tot een eindproduct. Maar ook het bijhouden van onze Instagram, Facebook en onze website behoren tot deze stage.

Een veelzijdige creatieve functie waar je ontzettend veel kunt leren. Belangrijk is dat je kennis hebt van Photoshop, basiskennis hebt van het monteren van video's en alle nieuwtjes weet van social media. Daarnaast zoeken we iemand die graag wil leren en nieuwsgierig is naar het gehele proces van het maken van TV/online video's.

Wat
BIEDEN WIJ?

Bij Stepping Stone Producties heerst een informele, gezellige en dynamische cultuur. We werken met een vast klein team en zijn gevestigd op een centrale plek in Amsterdam. Naast ons vaste kleine team hebben we verschillende teams werken per productie. Stagevergoeding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

HBO / WO student met relevante media opleiding liefst die veel werkt met Photoshop, Indesign en zelfstandig (basis) kunnen monteren is een pre

Werken bij Stepping Stone Producties

Meer over dit bedrijf

Stepping Stone is een jonge productiemaatschappij in Amsterdam. We hebben een informele, dynamische cultuur en als je ergens alle facetten van het TV vak kunt leren is het wel bij ons. Stepping Stone Producties produceert content voor alle publieke en commerciële omroepen en voor commerciële partijen. Van drama, inhoudelijke documentaireseries, entertainment tot content voor een jonge doelgroep.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280