Stepping Stone Producties is op zoek naar een stagiair die enthousiast wordt van het creatieve proces van het maken van tv programma's / online video's.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Tijdens deze stage zul je de creative afdeling ondersteunen in hun dagelijkse taken. Hier valt te denken aan het ontwerpen van flyers, het filmen van bijvoorbeeld een back-stage video van een tv programma of online productie en deze video zelf monteren tot een eindproduct. Een veelzijdige creatieve functie waar je ontzettend veel kan leren.

Wat
BIEDEN WIJ?

We bieden naast een marktconforme stagevergoeding een veelzijdige, creatieve stage aan waarbij je veel kunt leren van je directe collega's. Stepping Stone is een jonge productiemaatschappij in Amsterdam. We hebben een informele, dynamische cultuur en als je ergens alle facetten van het TV vak kunt leren is het wel bij ons.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Belangrijk is dat je kennis hebt van Photoshop en basiskennis hebt van het monteren van video's. Daarnaast zoeken we iemand die graag wil leren en nieuwsgierig is naar het gehele proces van het maken van TV/online video's. Een aantoonbaar relevante opleiding is een pre.

Werken bij Stepping Stone Producties

Meer over dit bedrijf

Stepping Stone is een jonge productiemaatschappij in Amsterdam. We hebben een informele, dynamische cultuur en als je ergens alle facetten van het TV vak kunt leren is het wel bij ons. Stepping Stone Producties produceert content voor alle publieke en commerciƫle omroepen en voor commerciƫle partijen. Van drama, inhoudelijke documentaireseries, entertainment tot content voor een jonge doelgroep.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280